Η απάντηση Γκιρτζίκη σε Βούρβαχη

Η απάντηση Γκιρτζίκη σε Βούρβαχη

Η απάντηση Γκιρτζίκη σε Βούρβαχη

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης έσπευσε να απαντήσει στις δηλώσεις του Γιώργου Βούρβαχη, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες στον βωμό της προσωπικής φιλοδοξίας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρόεδρου της ΕΠΟ: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία λειτουργεί δημοκρατικά και σύμφωνα με τους κανονισμούς και το καταστατικό της, που έχουν ψηφιστεί από τη Γενική της Συνέλευση και διοικείται από τον πρόεδρό της. Δεν υπάρχει αντ' αυτού και ο κ. Βούρβαχης το έχει αντιληφθεί αυτό στις συνεδριάσεις της εκτελεστικής επιτροπής, κατά τις οποίες ουδέποτε έχει θέσει τα θέματα στα οποία αναφέρεται προσφάτως στις δημόσιες παρεμβάσεις του, ούτε δήλωσε ότι η παρουσία του έχει διακοσμητικό χαρακτήρα.
 
Αυτού του είδους οι δημόσιες παρεμβάσεις είναι προφανές ότι έχουν σημείο αναφοράς τις εκλογές του Οκτωβρίου, δεν μπορούν όμως στο βωμό της προσωπικής φιλοδοξίας να συκοφαντούν μέλη της διοίκησης της ΕΠΟ και να εμπλέκουν εργαζομένους της Ομοσπονδίας.
 
Εάν ο κ. Βούρβαχης επιμένει σε αυτά που καταγγέλλει στις δημόσιες παρεμβάσεις του και έχει αποδείξεις, οφείλει να τα αναφέρει στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, επειδή δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα, για να προστατεύσω το όνομα της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα το πράξω εγώ».

Best of internet