«Θα σκοράρει η Άντερλεχτ στην Αθήνα» (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Θα σκοράρει η Άντερλεχτ στην Αθήνα» (vid)

bet365

O σπουδαιότερος Βέλγος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, Πολ Βαν Χιμστ μιλάει στο Gazzetta.gr για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ στο «Καραϊσκάκη».

Όνομα βαρύ σαν ιστορία. Ο Πολ Βαν Χιμστ, το τοτέμ του βελγικού ποδοσφαίρου με 8 πρωταθλήματα και 233 γκολ σε 457 συμμετοχές του με την Άντερλεχτ μίλησε στο gazzetta.gr ενόψει του επαναληπτικού της βελγικής ομάδας με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο 72χρονος θρύλος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο οποίος πέρασε και από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου των Βρυξελλών, μεταξύ άλλων είχε πάρει μέρος στην σπουδαία ταινία «Απόδραση των 11» με πρωταγωνιστές τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Μάικλ Κέιν, αλλά και με την συμμετοχή των Οσβάλντο Αρντίλες και Μπόμπι Μουρ.

Ο Πολ Βαν Χιμστ, ο οποίος αποκάλυψε στο gazzetta.gr πως σκοπεύει να ταξιδέψει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρησης της Πέμπτης, έκανε λόγο για μία αμφίρροπη αναμέτρηση.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για να γίνουν προγνωστικά. Είναι πολύ σημαντικό που η Άντερλεχτ κράτησε το μηδέν στον πρώτο αγώνα. Ο Ολυμπιακός με λίγη τύχη θα μπορούσε να σκοράρει. Θεωρώ πως πρόκειται για δύο ομάδες της ίδια δυναμικότητας και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη».

Ο παλαίμαχος φορ θεωρεί πως η Άντερλεχτ εύκολα η δύσκολα θα καταφέρει να σκοράρει στην Αθήνα.

«Όπως προείπα το άγχος το έχει ο Ολυμπιακός, καθώς πρέπει να ανατρέψει το σκορ. Πιστεύω πως θα βρει χώρους η Άντερλεχτ για να πετύχει το λιγότερο ένα γκολ. Εάν συμβεί αυτό τότε ο Ολυμπιακός θα χρειάζεται τρία. Περιμένω πάντως μεγάλη πίεση από την ελληνική ομάδα».

Που όμως πιστεύει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του βελγικού ποδοσφαίρου πως θα κριθεί το παιχνίδι της Πέμπτης.

«Το πρώτο 20λεπτο είναι πολύ κρίσιμο για την Άντερλεχτ. Εάν δεν δεχθεί γκολ τότε σταδιακά θα μπορέσει να κάνει το παιχνίδι της και να μεταφέρει την πίεση στον Ολυμπιακό. Όπως έχω ξαναπεί θεωρώ πως η φετινή Άντερλεχτ είναι μία ομάδα με ποιότητα, διαθέτει παίκτες σε όλες τις γραμμές και ο προπονητής είμαι βέβαιος πως έχει μελετήσει τον Ολυμπιακό».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα