ΑΕΛ: Τέλος ο Ντόστανιτς, μένει ο Ναγιάρ!

ΑΕΛ: Τέλος ο Ντόστανιτς, μένει ο Ναγιάρ!

ΑΕΛ: Τέλος ο Ντόστανιτς, μένει ο Ναγιάρ!

Απόλυτη ανατροπή δεδομένων στην ΑΕΛ, μένει με εντολή της διοίκησης ο Ναγιάρ, παραιτήθηκε ο Ντόστανιτς! 

Σαν... βόμβα έσκασε η είδηση της λύσης της συνεργασίας του Ντόστανιτς με την ΑΕΛ, παρόλο που η διοίκηση είχε εκφράσει επανειλημμένα την στήριξή της στο πρόσωπό του! Ο λόγος, μάλιστα, που έφερε το διαζύγιο, ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακός, καθώς με προσωπική απόφαση του προέδρου, μένει ο Ναγιάρ, που θα αποχωρούσε λόγω συνεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων. 

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Νάπολι με τη Μίλαν.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον εξαίρετο Σέρβο προπονητή και άνθρωπο κ. Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο κ. Ντόστανιτς, μετά από την προσωπική απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ να παραμείνει ο Ναγιάρ στο δυναμικό της ομάδος, υπέβαλε την παραίτησή του, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λιόντου, του Ά Αντιπροέδρου κ. Κιούση και του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδος κ. Θωμά Κυπαρίσση, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον ποδοσφαιριστή Ναγιάρ λόγω της συμπεριφοράς του τόσο απέναντι στο προπονητικό team όσο και απέναντι στους συμπαίκτες του.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Κούγιας θέλουν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς τον προπονητή και άνθρωπο κ. Ντόστανιτς ο οποίος κατάφερε μέσα σε 7 μήνες να μετατρέψει σε ομάδα 27 νέους παίκτες και να καταφέρει επί 19 αγωνιστικές, μέχρι και το άτυχο παιχνίδι με την ΠΑΕ Παναιγιάλειος, να έχει την ομάδα πρώτη και με 2 ήττες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωρίζει ότι η δουλειά του συγκεκριμένου προπονητή υπό φυσιολογικές συνθήκες Πρωταθλήματος, με διαιτησία 50-50 στα παιχνίδια της ΑΕΛ και στα παιχνίδια των αντιπάλων της, θα είχε ως αποτέλεσμα διαφορά τουλάχιστον 10 βαθμών υπέρ της ΑΕΛ από τους ανταγωνιστές της. 

Best of internet