Καμπιάσο στο gazzetta.gr: «Θα προκριθούμε»

Καμπιάσο στο gazzetta.gr: «Θα προκριθούμε»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Καμπιάσο στο gazzetta.gr: «Θα προκριθούμε»

bet365

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο μίλησε στην μεικτή ζώνη του Καραϊσκάκη και στο gazzetta.gr για την πολύ καλή εμφάνιση επί του Ατρομήτου, το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και δηλώνει σίγουρος για την πρόκριση επί της Άντερλεχτ.

Το δεύτερό του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού και το πρώτο του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Εστέμπαν Καμπιάσο, κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, μετά την πολύ καλή εμφάνιση τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας του, εξέφρασε από τη μεικτή ζώνη του «Γ. Καραϊσκάκης» στο gazzetta.gr την χαρά του για το γκολ που σημείωσε.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να έχει την ευκαιρία να βοηθήσει την ομάδα του κόντρα στην Άντερλεχτ ώστε να έρθει η πρόκριση, στην οποία φυσικά και πιστεύει.

«Είμαστε χαρούμενοι και πιστεύω πως το ίδιο αισθάνεται κι ο κόσμος. Αν τα ευχαριστήθηκαν, για εμάς γίνεται ακόμη πιο σπουδαία η νίκη μας», μας είπε αρχικά.

Θα μπορέσουν οι παίκτες του Σίλβα να ανατρέψουν την κατάσταση και να φτάσουν στην πρόκριση; Στο 2.40 στη Vistabet αυτή η επιλογή.

Πέτυχες και το πρώτο σου γκολ στο πρωτάθλημα.

«Είναι μέρος του παιχνιδιού το γκολ. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα αλλά εμένα με ενδιαφέρει να βοηθάω την ομάδα μου. Αυτό με κάνει περισσότερο ευτυχή».

Το σχόλιό σου για το ματς της Πέμπτης με την Άντερλεχτ;

«Τα λόγια δεν είναι σημαντικά, σημαντικό είναι να κάνουμε τη δουλειά μας . Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να παίξω και να κάνω άλλη μια καλή εμφάνιση, ώστε να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός θα προκριθεί;

«Φυσικά, πάντα τα πιστεύω αυτό».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα