Συγκλονισμένος ακόμα ο Φορλάν από το «Βικελίδης» (vid)

Gazzetta team
Συγκλονισμένος ακόμα ο Φορλάν από το «Βικελίδης» (vid)

bet365

Ατμόσφαιρα που έδινε την εντύπωση ότι στο «Κλ.Βικελίδης» βρισκόταν 70.000 κόσμος, είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του Άρη στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2010, όπως θυμήθηκε ο Ντιέγκο Φορλάν.

Ο Ουρουγουανός νυν επιθετικός της Πενιαρόλ, έγραψε σε στήλη που διατηρεί σε εφημερίδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για το παιχνίδι που έζησε και ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, πριν από έξι χρόνια για το Γιουρόπα Λιγκ...

«Παίξαμε με τον Άρη Θεσσαλονίκης το 2010, μια απίστευτη νύχτα, με μια ομάδα που δεν είχα ακούσει πολλά πριν. Ήταν σε μια όμορφη πόλη, με τους οπαδούς να ήταν στις παραλίες πριν τον αγώνα. Ο θόρυβος στο γήπεδο θύμιζε μεγάλο παιχνίδι στη Λατινική Αμερική! Ήταν τρελό με 17.000 κόσμο, να ακούγονται σαν 70.000!

Ήμασταν οι κάτοχοι του τίτλου και χάσαμε με 1-0. Χάσαμε και τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας με 3-2 και μείναμε εκτός και αυτό συνέβη έχοντας στον πάγκο μας παίκτες όπως ο Ντιέγκο Κόστα, ο Μάριο Σουάρεζ, ο Φιλίπε Λουίς και ο Χοσέ Αντόγιο Ρέγες. Συνεχίζω να λέω ότι τα στάνταρ έχουν βελτιωθεί πολύ σε όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα