O Ολυμπιακός του Champions League... περνάει!

O Ολυμπιακός του Champions League... περνάει!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
O Ολυμπιακός του Champions League... περνάει!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα που πρέπει να δει τα λάθη του κι ο Ολυμπιακός του Champions League που μπορεί να βρεθεί στους «16» του Europa League.

Στις Βρυξέλλες, ο Ολυμπιακός δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Το 1-0 είναι αλήθεια ότι τον βάζει σε μπελάδες. Είναι, επίσης, αλήθεια όμως ότι ο Ολυμπιακός του Champions League μπορεί να πάρει την πρόκριση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Θα πρέπει, ωστόσο, ο Μάρκο Σίλβα να δει τα λάθη του. Μετά Χριστόν προφήτες δε θα γίνουμε, ούτε θα σταυρώσουμε τον Πορτογάλο. Η ανθρωποφαγία είναι... εθνικό μας σπορ, εξάλλου. Αυτός είναι εξάλλου που έσπασε το ρεκόρ του Μπούκοβι, αυτός είναι που πήγε την ομάδα... τρένο, αυτός είναι που πήρε το τεράστιο διπλό στην Άρσεναλ.

Θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ο Ολυμπιακός; Σε απόδοση 2.15 στη Novibet το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα.

Αυτός είναι, όμως, που «έκαψε» μια μεγάλη επένδυση του Ολυμπιακού, τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Αυτός είναι που αν δεν είχε τραυματιστεί ο Μπουχαλάκης (δυστυχώς για το παιδί και την ομάδα), δεν θα είχαμε δει τον καλό Κασάμι.

Αυτός είναι που παραλίγο να χανόταν κι ο Πουλίδο. Ευτυχώς, έμεινε. Περιμένουμε να τον δούμε περισσότερο.

Αυτός είναι, επίσης, που ο Ιντέγε δείχνει εμφανή σημάδια κόπωσης. Και είναι λογικό. Ο Νιγηριανός δεν έχει τα τελειώματα του Φινμπόγκασον. Οι δουλειές που κάνει μέσα στο γήπεδο είναι άλλες. Τα πολλά ματς που έχει στα πόδια του όμως δεν του επιτρέπουν να δείχνει τα μέσα στο γήπεδο τα στοιχεία που τον έχουν κάνει αναντικατάστατο.

Μέχρι να έρθει η 25η Φεβρουαρίου θα πρέπει να φρεσκάρει τον Ιντέγε, να δώσει θέση στον Κασάμι και φυσικά να δούμε τον Καμπιάσο. Ο Αργεντινός και μόνο με την εμπειρία και την ποιότητά του ανεβάσει σκαλοπάτι την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Θυμηθείτε πως και με ποιους έπαιξε στο Λονδίνο. Ο Σεμπά, βέβαια, σε εκείνο το ματς ήταν η αποθέωση της τακτικής. Καμία σχέση με τον χθεσινό παίκτη που είδαμε.

Όπως και να έχει, ο Σίλβα είναι αυτός που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνει, έτσι ώστε οι επενδύσεις της διοίκησης να μην πάνε χαμένες και φυσικά να μην χαθεί κι η χρονιά με αποκλεισμό από την Άντερλεχτ. Μια Άντερλεχτ που φυσικά και είναι επικίνδυνη, αλλά απέναντι σε έναν σοβαρό Ολυμπιακό στο γήπεδό του, με τον κόσμο στο πλευρό του δεν περνάει.

Αυτό φάνηκε, ακόμη και χθες που τίποτα δεν πήγε καλά για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα