Οι «ερυθρόλευκες»... ακτίνες!

Οι «ερυθρόλευκες»... ακτίνες!

Gazzetta team
Οι «ερυθρόλευκες»... ακτίνες!

bet365

Το Gazzetta.gr αναλύει την εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού στην ήττα με 1-0 από την Άντερλεχτ στο Βέλγιο.

Ρομπέρτο: Μέχρι να κάνει το τραγικό λάθος στο γκολ ήταν και πάλι ο καλός γνωστός Ρομπέρτο. Στο 1-0 όμως ο Ισπανός φέρει 100% ευθύνη και έτσι χάλασε την όλη εικόνα που είχε ως εκείνη την στιγμή.

Ντα Κόστα: Στο πρώτο ήταν κακός, με τους Βέλγους να τον ταλαιπωρούν. Ειδικά στην φάση του Τζούρισιτς ο Πορτογάλος δεν κατάφερε καν να αντιδράσει. Στο δεύτερο ανέβασε την απόδοσή του, ενώ και στο γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός δεν φέρει κάποια ευθύνη.

Μποτία: Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και για τον Μποτία, με τον έτερο κεντρικό αμυντικό να κάνει λάθη στο πρώτο μέρος και να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από τους Βέλγους και στο δεύτερο να βρίσκει τα πατήματά του και να τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα.

Μαζουακού: Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Μαζουακού. Με εξαίρεση κάποια ανεβάσματα και μια-δυο καλές σέντρες, ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού δεν βοήθησε τους Πειραιώτες όσο θα μπορούσε.

Σαλίνο: Δέχεται μια κίτρινη στο ξεκίνημα χωρίς να είναι και για πολλά λεπτά φάνηκε σαν να είχε επηρεαστεί από αυτή. Στην συνέχεια ο Σαλίνο ανέβασε την απόδοσή του, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και θα λέγαμε πως το πρόσημο είναι θετικό.

Ζντιέλαρ: Θετικό το πρόσημο και για τον Σέρβο, ο οποίος παρότι δε έχει την εμπειρία για τέτοια ματς πάλεψε και με το παραπάνω, έδωσε και κέρδισε μάχες και στην συνέχεια αντικαταστάθηκε λόγω κούρασης περισσότερο. Θα μπορούσε να είχε αποφύγει την κάρτα που δέχθηκε, αλλά λόγω απειρίας είναι λογική.

Μιλιβόγεβιτς: Η φάση που βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι και αστόχησε και μάλιστα με κάκιστο σουτ, θα είναι αυτή που μένει από τον Σέρβο για το σημερινό ματς. Γιατί όσο και αν πάλεψε, όσο και αν βγήκε νικητής από τις περισσότερες μάχες, το γκολ που έχασε μπορεί να κρίνει ολόκληρη την πρόκριση.

Φορτούνης: Αν δεν ήθελε να κάνει το κάτι παραπάνω σε πολλές περιπτώσεις, θα είχε βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς σήμερα όμως δεν το έκανε ή δεν το έκανε όπως είχε συνηθίσει τον κόσμο αλλά και τον προπονητή του.

Σεμπά: Και να θέλουμε να βρούμε μια καλή φάση του Σεμπά δεν μπορούμε. Κακός επιθετικά, δεν βοήθησε καθόλου τον Ολυμπιακό και πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν γιατί έμεινε για τόσα λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ντουρμάζ: Του έλειψε το γκολ σήμερα. Το κυνήγησε, είχε τις ευκαιρίες, εκτέλεσε πολύ ωραία το φάουλ, αλλά στάθηκε άτυχος. Συνολικά πάντως ο Σουηδός είχε καλή παρουσία και σίγουρα είχε όρεξη να το παλέψει, παρότι δεν του βγήκαν οι φάσεις.

Ιντέγε: Ο Ιντέγε δεν επέστρεψε στις καλές του εμφανίσεις. Έπαιξε καλύτερα από ότι τον τελευταίο μήνα αλλά συνεχίζει να μην βγάζει τόσο θετικό πρόσωπο. Στην μία φάση που του δημιουργήθηκε δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση με το δοκάρι να τον σταματά ενώ είχε και άλλες χαμένες ευκαιρίες.

Κασάμι: Όσο αγωνίστηκε δεν βοήθησε σε κανένα σημείο την ομάδα του, με την παρουσία του να μένει απαρατήρητη.

Ντομίνγκες: Τα ίδια ισχύουν και για τον Αργεντίνο καθώς στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός συνολικά δεν ήταν καλός.

Πουλίδο: Όταν μπήκε ο Πουλίδο οι Πειραιώτες δεν έκαναν ούτε μια φάση οπότε δεν μπορεί να κριθεί.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα