Χάσι: «Ήρθε η ώρα της... εκδίκησης»! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Χάσι: «Ήρθε η ώρα της... εκδίκησης»! (pics & vids)

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι μετέφερε ανοιχτά και δημόσια την διάθεση της Άντερλεχτ για... εκδίκηση απέναντι στον Ολυμπιακό για τον προ ετών αποκλεισμό του Champions League.

Ο τεχνικός της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League τόνισε για:

Τον Ολυμπιακό: Εκτός από την Μπάγερν Μονάχου καμία άλλη ομάδα από τον όμιλό του δεν ήταν ανώτερή του. Ούτε καν η Άρσεναλ, που είναι χαρισματική ομάδα. Όμως και εμείς από την πλευρά μας ερχόμαστε από ένα γκρούπ με Τότεναμ και Μονακό στο Γιουρόπα. Αυτήν την στιγμή είμαστε ένα πιο συμπαγές και γερό σύνολο. Δεν βλέπω πως αυτά τα ματς θα ήταν τόσο περίπλοκα. Θα προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας ανάλογα με τις ικανότητες και τις δυνατότητες του Ολυμπιακού. Τουλάχιστον εντός έδρας. Αισθάνομαι την φιλοδοξία των παικτών μου. Θέλουν να βγάλουν ένταση, πάθος και να κάνουν ένα καλό ματς. Δεν ήμασταν τέλειοι με την Ζούλτε Βάρεγκεμ αλλά έχουμε βελτιωθεί αισθητά. Το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι σε ένα τόσο μεγάλο ευρωπαϊκό μέγεθος όπως ο Ολυμπιακός για να δείξουμε την βελτίωση και την πρόοδό μας. Θα ζητήσω από τους παίκτες του να παίξουν το ίδιο με το Σάββατο αλλά με πιο μεγάλη πειθαρχία. Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Να μην δεχθούμε γκολ εντός και να σκοράρουμε τουλάχιστον έναν. Το λιγότερο ένα. Ο Ολυμπιακός όπως έχω ξαναπεί είναι φαβορί και εμείς θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε.

Το εάν υπάρχει θέμα... εκδίκησης: Σήμερα αυτοί οι αριθμοί, αυτά τα ματς και οι τότες ομάδες δεν αντανακλούν την φυσιογνωμία του ζευγαριού. Δεν έχει να κάνει με το τι είναι σήμερα οι ομάδες. Ο Ολυμπιακός που έπρεπε να κερδίσει για περάσει είχε κερδίσει τρία πέναλτι και καταλήξαμε εμείς με 8 εναντίον 11. Ήρθε η ώρα λοιπόν για την ρεβάνς! Η ώρα για την... εκδίκηση. Τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε και ελπίζουμε. Πως θα τα καταφέρουμε. Πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Τις δυνατότητες της ομάδας του: Θα δείτε σύντομα τη νέα Άντερλεχτ. Πρέπει να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Έχουμε καλή ψυχολογία τις τελευταίες εβδομάδες, όμως τώρα είναι που πρέπει να τα καταφέρουμε.

Πριν μερικά χρόνια, δεν τα πήγαμε καθόλου καλά. Όμως, ιδιαίτερα το εκτός έδρας παιχνίδι ήταν πολύ παράξενο με τρεις κόκκινες και τρία πέναλτι. Στην έδρα του είναι πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός. Εμείς, όπως σε κάθε ευρωπαϊκό ματς στην έδρα μας, θέλουμε να κρατήσουν ανέπαφη την εστία μας και να σκοράρουμε. Θα αγωνιστούμε με βάση αυτό που χτίζουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Παίζουμε στην έδρα μας και νομίζω πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Αρκετοί παίκτες θέλουν να ανέβουν επίπεδο και σε αυτά τα ματς μπορούν να αποδείξουν ότι μπορούν.
Τα νέα μέλη φέρνουν εμπειρία και ποιότητα. Ξέρουν από ματς τέτοιων συνθηκών. Επίσης, είναι παίκτες που θέλουν και εκείνοι να αποδείξουν πράγματα. Και ναι, νομίζω ότι έχουμε περισσότερη ποιότητα απ' ό,τι μερικούς μήνες πριν.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα