Σεμπά: «Πάμε για το διπλό» (vid)

Σεμπά: «Πάμε για το διπλό» (vid)

Σεμπά: «Πάμε για το διπλό» (vid)

Σύμφωνα με τον Σεμπά, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Βέλγιο έτοιμος να τα δώσει όλα και να πάρει τη νίκη απέναντι στην Άντερλεχτ.

Ο Ολυμπιακός πετάει για τις Βρυξέλλες όπου θα αναζητήσει το διπλό που θα τον φέρει πιο κοντά στους «16» του Europa League.

Ο Σεμπά, στις δηλώσεις του, λίγο πριν επιβιβαστεί η ομάδα, έστειλε μήνυμα νίκης, τονίζοντας ωστόσο, ότι το ματς είναι δύσκολο.

Με το 0-3 της σεζόν 2013-14 ως οδηγό, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κάνει ανάλογη εμφάνιση στο Βέλγιο. Σε απόδοση 2.70 στην Expekt η νίκη των «ερυθρολεύκων».

Αρχικά είπε: «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Εμείς, όμως, πάμε εκεί να κερδίσουμε, θα τα δώσουμε όλα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα μας βάλει ο αντίπαλος στον αγώνα» και συνέχισε:

«Είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα». 

Για την περίπτωση να ξεκινήσει στην αρχικά 11άδα τόνισε: «Ναι, είμαι απόλυτα έτοιμος. Έχω δουλέψει πάρα πολύ. Ελπίζω να κάνω ένα καλό παιχνίδι, να βοηθήσω την ομάδα μου και να δώσω χαρά στους φιλάθλους».

Δηλώσεις Σεμπά (Αναχώρηση για Bέλγιο) / Seba's statement (Departure for Belgium)

Best of internet