Ντεμπούτο και στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ζιζού...

Κώστας Ζάλιαρης
Ντεμπούτο και στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ζιζού...

bet365

Στη Ρώμη έμελλε να κάνει ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ ως προπονητής, ο Ζινεντίν Ζιντάν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενείται από τους «τζιαλορόσι». Πρώτη φορά στα νοκ-άουτ Γάνδη και Βόλφσμπουργκ.

Στο «Ολίμπικο», η Ρόμα με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της πλέον και με μόλις μια ήττα στα τελευταία 13 ματς, υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης με την ελπίδα να έχει και τον Φρανσέσκο Τότι διαθέσιμο για να προσφέρει ο σπουδαίος αρχηγός στην «αποστολή» της ομάδας!

Μαζί με τη «σημαία», όμως, αμφίβολος θεωρείται και ο Ντε Ρόσι με πρόβλημα στη γάμπα.

Η Ρεάλ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φεύγει εκνευρισμένος από τη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης έχοντας αντιληφθεί τη διάθεση των δημοσιογράφων να τον ρωτήσουν για τον Λιονέλ Μέσι και το πέναλτι με πάσα, περιμένει μέχρι τέλους τον Μαρσέλο, ενώ εκτός είναι οι Μπέιλ και Πέπε. Οι «μερένχες», θα παίξουν απόψε στη Ρώμη με την παράδοση να τους θέλει να μην τα έχουν καταφέρει τις τελευταίες οχτώ φορές που έχουν παίξει σε νοκ-άουτ φάση δύο αγώνων κόντρα σε ιταλικές ομάδες.

Θετικό ντεμπούτο θέλει να κάνει ο Ζινεντίν Ζιντάν στο Champions League. Η Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 1.80 τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Ρόμα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρόμα: Σέζνι, Ρούντιγκερ, Ντε Ρόσι, Μανωλάς, Φλορέντσι, Πιάνιτς, Κεϊτά, Ναϊνγκολάν, Ντίνι, Σάλαχ, Τζέκο

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Μαρσέλο/Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Ντανίλο, Μόντριτς, Κροος, Ίσκο, Χάμες Ροντρίγκες, Μπενζεμά, Ρονάλντο

Στο άλλο ματς της βραδιάς, οι δύο ... πρωτάρες σε νοκ-άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, Γάνδη και Βόλφσμπουργκ, κοντράρονται στο Βέλγιο για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16». Ο Βάνχεζμπρουκ έκανε κατανοητό στους ποδοσφαιριστές του ότι δεν θέλει να ξαναδεί τα ίδια λάθη που σημειώθηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, με τη Γάνδη να μετράει εφτά νίκες στα τελευταία ισάριθμα εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Αντίθετα, οι «λύκοι» έχουν πανηγυρίσει μόλις μια νίκη από την ημέρα που στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρουν την πρόκριση. Ο πρωταγωνιστής της Βόλφσμπουργκ στους ομίλους, Νάλντο, θα χάσει το σημερινό ματς λόγω τιμωρίας, ενώ επίσης, εκτός είναι και οι Γκιλαβογκί, Μπενάλιο, Καλιγκούρι, Άσκουες, Ντοστ και Μπέντνερ!

Πιθανές ενδεκάδες:

Γάνδη: Σελς, Ασαρέ, Μίτροβιτς, Νίλσεν, Κουμς, Νέτο, Ντεγιάγκερε, Μιλίσεβιτς, Φόκετ, Σίμον, Ντεπουάτρ

Βόλφσμπουργκ: Κάστεελς, Τρας, Νοτσε, Ντάντε, Ροντρίγκες, Άρνολντ, Γκουστάβο, Βιεϊρίνια, Νράξλερ, Σούρλε, Κρούζε

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα