Συνάντηση Γκιρτζίκη με Εσθονό Πρέσβη

Δημήτρης Τομαράς
Συνάντηση Γκιρτζίκη με Εσθονό Πρέσβη

bet365

Με τον Πρέσβη της Εσθονίας Μάργκους Ράβα συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης.
Η συνάντηση αφορούσε στα επικείμενα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων των δύο χωρών, που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2018. Τα δύο αυτά ματς αποτελούν μια καλή ευκαιρία για συνεργασία των δύο χωρών σε επίπεδο τουριστικής προβολής.
Η Ελλάδα αποτελεί ήδη αγαπημένο τουριστικό προορισμό για τους Εσθονούς, αλλά εκτιμάται ότι υπάρχει η δυνατότητα αύξησης, ενώ και η χώρα της Βαλτικής, μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ ενδιαφέροντα τόπο διακοπών για τους Έλληνες. Όπως τόνισε ο Εσθονός Πρέσβης τα δύο παιχνίδια αποτελούν μια καλή ευκαιρία για τις δύο χώρες, ώστε να αλληλουποστηριχθούν σε σχέση με την τουριστική προβολή. Από την πλευρά του ο κ. Γκιρτζίκης επισήμανε ότι η ΕΠΟ αξιοποιεί κάθε ευκαιρία, προκειμένου να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια και θα συνδράμει μαζί με την εσθονική ομοσπονδία στη συνεργασία της εσθονικής πρεσβείας στην Αθήνα με την ελληνική πρεσβεία στο Ταλίν.
 

Τελευταία Νέα