Σίλβα στους παίκτες: «Μοναδική προτεραιότητά μας η Άντερλεχτ»!

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα στους παίκτες: «Μοναδική προτεραιότητά μας η Άντερλεχτ»!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του μετά την ΑΕΚ να τους ξεκαθαρίσει πως υπάρχει μόνο η Άντερλεχτ. Γίνεται... μάχη με Ζντιέλαρ - Κασάμι.

«Μοναδική προτεραιότητά μας είναι η Άντερλεχτ! Πάμε δυνατά γι' αυτό το ματς. Μόνο αυτό να έχετε στο μυαλό σας. Για όλους μας δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρχει τίποτε άλλο. Είναι ένα πολύ σημαντικό και μεγάλο ματς. Μία νέα ευρωπαϊκή πρόκληση για εμάς. Έτσι πρέπει να την δούμε αυτήν την αναμέτρηση. Το τι μπορούμε να κάνουμε εκεί και να πάρουμε ένα σκορ που να μας διασφαλίζει πρόκριση ή έστω να ανεβάζει αισθητά τις πιθανότητές μας για την συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Σίλβα προς τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν θέλει με τίποτα να τους δει να παρουσιάζονται επηρεασμένοι στις Βρυξέλλες απ' όλα όσα βίωσαν στο ΟΑΚΑ. Εξάλλου το θέμα αυτό το έθεσαν και οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι αρχηγοί για να συσπειρώσουν την ομάδα, όπως γίνεται πάντα. Παράλληλα όπως και την Κυριακή υπήρχαν και κάποια... γκάζια για το αγωνιστικό σκέλος και την απόδοση σε κάποια σημεία του ντέρμπι.

Οι παίκτες του ήδη άλλωστε εμφανίζονται αποφασισμένοι και πεισμωμένοι για το καλύτερο δυνατό. Από χθες εξάλλου σας είχαμε μεταφέρει τις πρώτες προσπάθειες και την διάθεση του Ίβηρα για την αποφόρτιση των παικτών του. Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε την Δευτέρα συνδυαστική προπόνηση ενόψει Άντερλεχτ και του ματς των Βρυξελλών.

Σχετικά με την 11άδα αυτήν την στιγμή η... μάχη ανάμεσα σε Ζντιέλαρ και Κασάμι καλά κρατεί. Η αίσθηση που υπάρχει στον Ρέντη είναι πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Αρχικά ο Σέρβος ήταν το μεγάλο φαβορί, μετά αυτό φάνηκε να αλλάζει και τώρα πάμε σε μία... μονομαχία που θα φανεί μέσα από τις επόμενες δοκιμές και προπονήσεις. Υπάρχει πάντως η εκτίμηση πως στο τέλος θα... μιλήσει η εμπειρία του Κασάμι. Ο Καμπιάσο είναι να μπει αποστολή αλλά δεν προορίζεται για βασικός. Οι άλλοι δέκα θα είναι οι: Ρομπέρτο - Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουάκου - Μιλιβόγιεβιτς (σ.σ. μπροστά του ως box to box ή ο Ζντιέλαρ ή ο Κασάμι), Φορτούνης - Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγιε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα