Προπονήθηκε αλλά παραμένει αμφίβολος ο Πίτου Γκαρσία

Προπονήθηκε αλλά παραμένει αμφίβολος ο Πίτου Γκαρσία

Νίκος Μαρούδας
Προπονήθηκε αλλά παραμένει αμφίβολος ο Πίτου Γκαρσία

bet365

Αμφίβολος παραμένει ο Πίτου Γκαρσία ενόψει Λεβαδειακού στον Ατρόμητο, με τον Ισπανό όμως να προπονείται κανονικά την Δευτέρα.

Κοντά στην επιστροφή του στους αγώνες βρίσκεται ο Πίτου Γκαρσία. Ο Ισπανός που ταλαιπωρήθηκε από κάκωση ωμοπλάτης, επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων με τον Ατρόμητο την Δευτέρα, όμως παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον ποδοσφαιριστή και θα κρίνει αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Αντίθετα, χωρίς ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα προπονήθηκε την Δευτέρα ο Κιβρακίδης που θα είναι ετοιμοπόλεμος για το εξ-αναβολής ματς με τον Λεβαδεικό την Τετάρτη. Από εκεί και πέρα λόγω ίωσης απουσίαζε ο Μπαστακός, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην Βέροια έκαναν αποθεραπεία. Όσοι δεν αγωνίστηκαν ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Παίξε Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης στην Sportingbet και εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα!

Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δείξει περισσότερα πράγματα σε ότι αφορά τις σκέψεις του για το ματς της Τετάρτης, ενώ θα ανακοινώσει και την αποστολή που θα πάρει μαζί του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα