Μπλαν για Οριέ: «Αυτό ήταν το ευχαριστώ;» (gTV)

Μπλαν για Οριέ: «Αυτό ήταν το ευχαριστώ;» (gTV)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπλαν για Οριέ: «Αυτό ήταν το ευχαριστώ;» (gTV)

bet365

Καμία διάθεση δεν έχει πλέον ο Λοράν Μπλαν ν' ασχοληθεί με τον Σερ Οριέ έπειτα από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και τους άσχημους χαρακτηρισμούς του ποδοσφαιριστή προς τον προπονητή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι, τα τελευταία 24ώρα έχουν αναστατωθεί με τα όσα έχουν συμβεί με τον Οριέ, που εθεάθη σε βίντεο που διέρρευσε, ν' αποκαλεί ομοφυλόφιλο με πολύ άσχημο τρόπο τον Λοράν Μπλαν.

Ο Ιβοριανός μπακ ζήτησε συγγνώμη δημοσίως μέσω του επίσημου καναλιού των Πρωταθλητών Γαλλίας, όμως, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Τσέλσι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Παρκ ντε Πρενς», ο κόουτς της ομάδας είχε να πει για το θέμα:

«Το πήρα πολύ άσχημα... Ο οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του, όμως αυτό είναι που μου ανταποδίδει ο Οριέ, τον οποίο πήρα εγώ στην Παρί; Είναι κρίμα και είναι πολύ άσχημο... Τιμωρήθηκε από τον σύλλογο αλλά και από εμένα τώρα. Θ' αντιμετωπίσει όλες τις συνέπειες. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι μεταξύ εμού κι εκείνου, όχι για τους εκπροσώπους του Τύπου».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα