Κράτησε την ισοπαλία απέναντι στη «Ντέπορ» η Μπέτις (vid)

Gazzetta team
Κράτησε την ισοπαλία απέναντι στη «Ντέπορ» η Μπέτις (vid)

bet365

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν Λα Κορούνια και Μπέτις στο «Ριαθόρ» στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της La Liga, με τους γηπεδούχους να φτάνουν έτσι τις πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, από τις συνολικά 14 που μετρούν στο πρωτάθλημα.

Οι ισοπαλίες έχουν γίνει... συνήθεια τη φετινή σεζόν για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία έμεινε στο 2-2 απέναντι στη Μπέτις στο «Ριαθόρ», παρότι είχε πολλές φορές την ευκαιρία να φτάσει στο τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ στο 15' με τον Μπεργαντίνιος, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λούκας. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για την «Ντέπορ», καθώς η Μπέτις απάντησε άμεσα με τον Τσάρλι Μουσόντα στο 20', ενώ στο 37' ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα, παίρνοντας το προβάδισμα με σουτ του Βάργκας έξω από την περιοχή.

Στην επανέναρξη, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι και κατάφεραν νωρίς να πετύχουν την ισοφάριση, χάρη σε κοντινή προβολή του Φαίρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη δεύτερη ασίστ του Λούκας στο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά η Λα Κορούνια πίεσε για την ανατροπή, με την Μπέτις να περιορίζεται κυρίως σε παθητικό ρόλο, όμως ο Αντόνιο Αδάν είπε αρκετές φορές «όχι» στις προσπάθειες των γηπεδούχων, κρατώντας τον βαθμό της ισοπαλίας για τους Ανδαλοσιάνους.

Οι γηπεδούχοι με το βαθμό αυτό έφτασαν του 32 συνολικά και βρίσκονται στην 9 θέση της βαθμολογίας, ενώ η Μπέτις είναι πλέον ισόβαθμη με την Χετάφε στη 13η θέση με 26 βαθμούς, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι παραπάνω.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα