Ιβάν: «Θα τα καταφέρουμε! Δεν γίνεται…»

Ιβάν: «Θα τα καταφέρουμε! Δεν γίνεται…»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ιβάν: «Θα τα καταφέρουμε! Δεν γίνεται…»

bet365

Μια μέρα γεμάτη ΠΑΟΚ ήταν η Παρασκευή για τον Ιβάν Σαββίδη, που δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την προσπάθεια να πετύχει κάτι σπουδαίο με την ομάδα.

Ο Ιβάν Σαββίδης μετράει πάνω από 3,5 χρόνια, ως αφεντικό του «Δικεφάλου», χωρίς σημαντικές επιτυχίες, αλλά τουλάχιστον δείχνει να έχει τη διάθεση και την όρεξη να συνεχίσει να προσπαθεί να κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ.

«Μέχρι τώρα δεν έχουν πάει καθόλου καλά τα πράγματα στην ομάδα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω την προσπάθεια. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε…», υποστήριξε ο προβληματισμένος Σαββίδης, ο οποίος μετά την πολύωρη σύσκεψη στην Τούμπα, το βράδυ της Παρασκευής δεξιώθηκε μέλη της επιτροπής εορτασμού των 90 χρόνων στο «Μακεδονία Παλλάς».

Εκτός όλων των συζητήσεων γύρω από θέματα, που αφορούσαν την ιστορία του ΠΑΟΚ και τις διάφορες εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν, ξαναμίλησε για την κατάσταση της ομάδας και την απουσία του κόσμου από το γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα