Απόλλων Σμύρνης - Χανιά 1-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Απόλλων Σμύρνης - Χανιά 1-0 (vid)

bet365

Μετά από δύο απώλειες, ο Απόλλων έδειξε και πάλι το γνωστό του πρόσωπο, επικράτησε 1-0 των Χανίων και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Μετά από δύο ισοπαλίες που τον έφεραν εκτός δυάδας, ο Απόλλων επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 1-0 του ΑΟ Χανιά και έστω και προσωρινά επέστρεψε στην δεύτερη θέση.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί, μέχρι το 25'. Σε εκείνο το λεπτό η «Ελαφρά Ταξιαρχεία» απείλησε για πρώτη φορά και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Δεληζήση που έγραψε το 1-0. Το άγχος έφυγε από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, οι οποίοι στη συνέχεια έφτασαν κοντά και στο 2-0, όμως το σουτ του Τζιώρα στο 44' έφυγε άουτ.

Άλλος Απόλλων στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να μην απειλούνται στιγμή και να έχουν ευκαιρία για δεύτερο και τρίτο γκολ. Αρχικά στο 66', ο Φαρινόλα προ κενής εστίας κατάφερε να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 72', λίγο έλειψε να έχουμε αυτογκόλ όταν ο Πρίφτης προσπάθησε να διώξει την μπάλα από την περιοχή του. Τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 76', όταν ο Φαρινόλα έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Τα Χανιά δεν απείλησαν σε κανένα σημείο, με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το δίκαιο 1-0 για την ομάδα της Ριζούπολης η οποία ανέβηκε στην δεύτερη θέση και περιμένει την αναμέτρηση της Κέρκυρας με την Παναχαϊκή την Κυριακή για να δει αν θα μείνει σε αυτή.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Φατιόν, Σουνάς (46' Ρουσάκης), Βάντερσον, Φαρινόλα, Μπουντόπουλος (80'Μπουντόπουλος), Τζιώρας (63' Ανρί Καμαρά).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Τσούτσης, Μασάδο, Μ. Νύκταρης (71' Χατζηλιάδης), Καμινιώτης (55' Νάκας), Γκέσιος (35' Παλιάτσιος), Δεινόπαπας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα