Ποιος θα... πετάξει για τους «4» στο Περιστέρι;

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ποιος θα... πετάξει για τους «4» στο Περιστέρι;

bet365

Το 0-0 της Λεωφόρου έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς στη σημερινή αναμέτρηση Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, όπου θα μάθουμε ποιος από τους δύο θα βρεθεί στα ημιτελικά.

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα στις 19:30, στο Περιστέρι, στην ρεβάνς του 0-0, σε ένα ματς που αναμένεται να δούμε τι θα γίνει με τους οπαδούς των «πρασίνων» που έχουν σκοπό να κατέβουν στο Περιστέρι.

Ο Τραϊανός Δέλλας, που βλέπει την ομάδα του τον τελευταίο καιρό σε αγωνιστικό άνοδο θέλει να πάρει την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου μιας και ο στόχος για είσοδο στα πλέι οφ φαίνεται να έχει απομακρυνθεί.

Δημήτρης Παπαδόπουλους και Κιβρακίδης είναι κανονικά στα πλάνα του προπονητή τους, αλλά από την άλλη Κούρος και Πίτου Γκαρσία είναι εκτός.

Ο Αντρέα Στραματσόνι, από την άλλη, δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες του Πέτριτς όπως και σ' αυτές των Μαμουτέ, Σάντσεθ, Εβανζελίστα και Μπουμάλ λόγω προβλήματα τραυματισμών. Επίσης, εκτός είναι κι ο Ζέκα λόγω της κόκκινης που πήρε στο ματς με την Ξάνθη, ενώ τιμωρημένος ειναι κι ο Κουτρουμπής.

Ετσι, ο Ιταλός προσανατολίζεται σε ένα σχήμα με τους:

Στιλ κάτω από τα δοκάρια, Πράνιτς αριστερά στην άμυνα, δεξιά το Μέστο, Μολέδο και Ταυλαρίδης θα είναι στο κέντρο της άμυνας κι οι Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ θα αποτελούν την τριάδα των χαφ. Βιγιαφάνιες και Καλτσάς θα είναι στα άκρα με τον Μπεργκ στην κορυφή.

Ο Ατρόμητος αναμένεται να παραταχθεί με τον Μπάρκα στο τέρμα και τους Κιβρακίδη-Μπίτολο δεξιά και αριστερά στην άμυνα. Φυτανίδης-Λαζαρίδης θα είναι στο κέντρο της άμυνας κι οι Ούμπιδες-Κεϊτά θα είναι τα δύο χαφ με τον Σουμπίνιο να είναι πίσω από τον Λε Ταλέκ. Στόιτσεφ και Μπρίτο θα είναι στα άκρα της επίθεσης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα