Σπανός: «Έχει ξεφύγει το πράγμα»

Gazzetta team
Σπανός: «Έχει ξεφύγει το πράγμα»

bet365

Το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον Ατρόμητο, παραδέχτηκε ο Γιώργος Σπανός, που αιτιολόγησε και την απόφαση να κλείσει το πέταλο των φιλοξενούμενων.

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με τα επεισόδια, όπως παραδέχτηκε ο Γιώργος Σπανός, με τον ισχυρό άνδρα του Ατρομήτου να παραδέχεται στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι και η ομάδα του φέρει ευθύνη για όσα έγιναν κόντρα στην ΑΕΚ. Παράλληλα, σχολίασε την απόφαση να κλείσει την θύρα που υποδεχόταν τους οπαδούς φιλοξενούμενων ομάδων, ενώ τόνισε πως πρέπει να υπάρξει συνάντηση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ, για να βρεθεί μία λύση στο θέμα της βίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπανός

Για την απόφαση να κλείσει η θύρα των φιλοξενούμενων ως το τέλος της σεζόν: «Είναι πρόσφατα τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδό μας. Ούτως ή άλλως υπήρχαν φθορές που δεν μπορούσαν να αποκατασταθούν μέχρι αύριο και, εκτός των άλλων, έχουν να κάνουν και με το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Από τη στιγμή που βλέπουμε ότι έχουμε προβλήματα όταν φιλοξενούμε οπαδούς μεγάλων συλλόγων, πήραμε αυτή την απόφαση για προστατεύσουμε την ομάδα μας».

Για το αν φταίει και ο Ατρόμητος για τα επεισόδια: «Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Από τη στιγμή που συμμετείχαν οπαδοί μας, έχουμε μερίδιο ευθύνης. Αυτό θα το κρίνουν οι αρμόδιες αρχές, αφού αξιολογήσουν τις σχετικές εκθέσεις. Δεν ξέρω πως κάποια σάιτ τις είχαν στα χέρια τους από πριν και προτρέπουν εισαγγελείς να καλέσουν τις ομάδες βάσει συγκεκριμένων άρθρων.

Τα περιστατικά έχουν καταγραφεί και η δικαιοσύνη θα κρίνει. Το να προκαταβάλλουν όμως κάποιοι δημοσιογράφοι τις ποινές και να αντικαθιστούν τους δικαστές ανάλογα με το χρώμα των γυαλιών που φορούν, νομίζω ότι μας πηγαίνει στη λάθος διάσταση των πραγμάτων».


Για το ποια είναι η λύση στα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Το έχω ξαναπεί ότι θα πρέπει να γίνει μια συνάντηση κορυφής και όχι κάθε ομάδα να στέλνει στελέχη στα συμβούλια. Πρέπει να γίνει συνάντηση ιδιοκτητών γιατί το πράγμα έχει ξεφύγει. Δεν βάζουμε πλέον τα προβλήματα κάτω από το χαλί, έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Ανάλογα με τα μέσα που διαθέτει κάθε ομάδα, δίνουμε παραπάνω διάσταση σε συγκεκριμένα θέματα. Πρέπει αυτοί που βάζουν τα χρήματα να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν τις λύσεις. Έχουμε πάει στο σημείο της υπερβολής. Ο καθένας βάζει τα πράγματα στη διάσταση που τον συμφέρει και βλάπτουμε το προϊόν».

Για το πώς θα έβλεπε μια συνάντηση των ιδιοκτητών με τον υφυπουργό Αθλητισμού: «Με βρίσκει σύμφωνο και πιστεύω ότι θα βρεθούν και λύσεις».

 

Τελευταία Νέα