Έτσι χάλασε η μεταγραφή του Αντώνη Πετρόπουλου στην Κίνα!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Έτσι χάλασε η μεταγραφή του Αντώνη Πετρόπουλου στην Κίνα!

bet365

Με αφορμή το δυναμικό μπάσιμο των Κινέζων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, το gazzetta.gr αποκαλύπτει την εντυπωσιακή πρόταση που είχε κάνει η Γκουιζού Ρενέ, αλλά και το απρόοπτο που χάλασε την μεταγραφή!

Αρκετούς μήνες προτού οι Κινέζοι κηρύξουν την ποδοσφαιρική τους αντεπίθεση και πριν η μεταγραφική λαίλαπα ακολουθήσει τον δρόμο του μεταξιου προσφέροντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε ποδοσφαιριστές ευρωπαϊκών συλλόγων, η Γκουιζού Ρενέ είχε καταθέσει μία γενναία πρόταση στον νυν φορ της Μπάρι, Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο «Πετρογκόλ» είχε ολοκληρώσει το καλοκαίρι του 2014 μία εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης σκοράροντας 12 γκολ.

Τα κατορθώματα του στη Super League, έφτασαν μέχρι την Κίνα με την Γκουιζού Ρενέ να καταθέτει επίσημη προσφορά που άγγιζε το 1.2 εκατ. ευρώ για 1,5 χρόνο!

Η πρόταση που κόμισε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Γιάννης Γλυκός στον 30χρονο φορ μέσω των Κινέζων έπρεπε να γίνει αποδεκτή εντός 24ώρου.

Τούτος ήταν ο όρος που είχαν βάλει οι Κινέζοι στην πλευρά του Αντώνη Πετρόπουλου. Ο τελευταίος όμως την επόμενη μέρα παντρευόταν και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Κινέζων.

Εάν όλα πήγαιναν σύμφωνα με το πλάνο, ο Έλληνας επιθετικός συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του θα μετέβαιναν στον Λονδίνο για τις υπογραφές και εν συνεχεία ο Πετρόπουλος θα πετούσε για την Κίνα.

H πρόεδρος της Γκουιζού Ρενέ, ωστόσο ταξίδευε με την σειρά του στη Βραζιλία ως καλεσμένη της FIFA με συνέπεια τα στενά χρονικά περιθώρια να οδηγήσουν στην ματαίωση της μεταγραφής.

Τελικά, ο έμπειρος φορ συνέχισε την καριέρα του στον ΟΦΗ, κίνηση που δεν αποδείχθηκε σοφή καθώς στη συνέχεια ο κρητικός σύλλογος «βάρεσε κανόνι»!

 

Τελευταία Νέα