Κατσουράνης: «Άνθρωπος - γκολ ο Μήτρογλου, ποιότητα ο Σάμαρης»

Κατσουράνης: «Άνθρωπος - γκολ ο Μήτρογλου, ποιότητα ο Σάμαρης»

Κατσουράνης: «Άνθρωπος - γκολ ο Μήτρογλου, ποιότητα ο Σάμαρης»

Ο Κώστας Κατσουράνης εκθείασε τους δύο Έλληνες της Μπενφίκα μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο. «Ο καλύτερος χαφ της Πορτογαλίας» σχολίασε για τον Σάμαρη ο «Κατσούρ».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «A'Bola», έχοντας ταξιδέψει τις τελευταίες μέρες στην Πορτογαλία, αναφέρθηκε τόσο στην πρώην ομάδα του, όσο και στους Μήτρογλου και Σάμαρη που πλέον αγωνίζονται στο «Ντα Λουζ». 

«Η ομάδα είναι σε μια μεγάλη στιγμή, πολύ ισορροπημένη. Είναι φανερό ότι έχει καλή οργάνωση, πάντα προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό στον αντίπαλο. Δεν ξεκίνησε τη σεζόν πολύ καλά, αλλά είναι πλέον πολύ ισχυρή. Οι νίκες δίνουν εμπιστοσύνη και είναι εξαιρετική ακόμα και όταν της λείπυον Σάλβιο και Λουιζάο, δύο παίκτες που είναι πολύ σημαντικοί» είπε αρχικά ο Κατσουράνης και πρόσθεσε:

«Ο Σάμαρης έχει μεγάλη ποιότητα. Πρώτον, ξέρει πώς να διαβάσει το παιχνίδι, ξέρει τι πρέπει να κάνει πριν φτάσει σε αυτόν η μπάλα. Είναι ισχυρός σωματικά και ψυχικά. Δεν τον επηρεάζει που δεν παίζει πάντα βασικός. Αυτή την σεζόν έχει ξεκινήσει κάποια παιχνίδια από τον πάγκο, αλλά πάντα δείχνει την ίδια στάση όταν μπαίνει. Ο Μήτρογλου είναι ο άνθρωπος-γκολ. Είναι εκεί για να σκοράρει. Αλλά οι οπαδοί της Μπενφίκα δεν έχουν δει ακόμα το 100%. Είναι στο 70%. Ο Μήτρογλου μπορεί να κάνει πολλά, πολλά άλλα». 

Σχολιάζοντας στο twitter τα όσα είπε, έγραψε πως «κατά την άποψή μου, ο Σάμαρης είναι ο καλύτερος χαφ της Πορτογαλίας».

Best of internet