Ατλέτικο Μαδρίτης – Εϊμπάρ 3-1

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Εϊμπάρ 3-1

bet365

Με τον Φερνάντο Τόρες να γράφει ιστορία, οι Ροχιμπλάνκος έκαναν την εντός ανατροπή (3-1) κόντρα στην μαχητική Εϊμπάρ και επέστρεψαν στη συγκατοίκηση τίτλου με τη Μπάρτσα.

Ηταν μετά το δύσκολο απόγευμα στο «Καμπ Νόου» και η Ατλέτικο χρειαζόταν βαθμούς και ψυχολογική ανάταση. Μόνο που η Εϊμπάρ δεν θα της την χάριζε με κάτω τα χέρια. Οι Βάσκοι προηγήθηκαν, αλλά τελικά οι Ροχιμπλάνκος θυμήθηκαν πως είναι δολοφόνοι με το κεφάλι και έκαναν την ανατροπή (3-1). Στο φινάλε βέβαια εμφανίστηκε και ο Φερνάντο Τόρες για να σκοράρει έπειτα από 19 αγώνες, το 100ό του γκολ και να γίνει ο 11ος σκόρερ στην ιστορία του club που πιάνει τριψήφιο αριθμό.

Το Α΄μέρος πέρασε πολύ βαρετά και στην πρώτη φάση της επανάληψης ο κατ' ανάγκη σέντερ μπακ Σαούλ, έκανε αβίαστο λάθος, με τον Κέκο να πληγώνει την ομάδα που τον ανέθρεψε ποδοσφαιρικά. Ωστόσο, έπειτα από δύο κόρνερ του Κόκε, οι Χοσέ Χιμένες (56') και Σαούλ (63') γύρισαν το παιχνίδι με κεφαλιές (φέτος είναι πέντε τα γκολ με το κεφάλι, ενώ πέρσι έβαλε με αυτόν τρόπο 24). Ο Τόρες με κοντινή προβολή στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε την ανατροπή που έφερε και πάλι την Ατλέτικο στην 1η θέση (σ.σ.: η Μπάρτσα βέβαια χρωστάει δύο ματς).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα