ΠΑΟΚ: Σκέψεις Σαββίδη για επιστροφή στην πολιτική

ΠΑΟΚ: Σκέψεις Σαββίδη για επιστροφή στην πολιτική

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Σκέψεις Σαββίδη για επιστροφή στην πολιτική

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στα βουλευτικά έδρανα της κρατικής Δούμας στη Ρωσία,

Δημοσίευμα από τη Ρωσία φέρνει τον ομογενή επιχειρηματία να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο εμπλοκής του, ως υποψήφιος βουλευτής, στις εκλογές για την Κρατική Δούμα, που θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο.

«Το κυβερνών κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει σχεδόν συμπληρώσει τις λίστες του, όπως όμως υπάρχουν ακόμη λίγα κενά. Ο Ιβάν Σαββίδης, φέρεται να έχει φιλοδοξία να μπει σε αυτές», αναφέρουν οι Ρώσοι.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2003 ως βουλευτής στη Δούμα και το 2007, επανεκλέχθηκε με το κόμμα Ενωμένη Ρωσία του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Νωρίτερα είχε εκλεγεί μέλος της Νομοθετικής Βουλής της Περιφέρειας του Ροστόφ (1998, 2003), ενώ στη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας, διετέλεσε υπεύθυνος των διαβουλευτικών σχέσεων με το Ελληνικό Κοινοβούλιο και αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Προϋπολογισμού και Φόρων της Ρωσίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα