Τσιλιανίδης: «Αν μας έδινε το πέναλτι...»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Τσιλιανίδης: «Αν μας έδινε το πέναλτι...»

bet365

Την πεποίθηση του ότι θα άλλαζε όλο το ματς αν ο διαιτητής έδινε στον Ηρακλή ένα πέναλτι που δεν έγινε, εξέφρασε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή ζήτησε πέναλτι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως να υπάρχει παράβαση. Αυτό, όμως, δεν τον επηρέασε σε κάτι και στις δηλώσεις του τόνισε ότι αν ο διαιτητής Θάνος έδειχνε πέναλτι σε αυτή τη φάση, θα άλλαζε όλο το ματς...

«Ήταν ένα κακό σκορ για εμάς στο πρώτο παιχνίδι. Μπήκαμε όμως δυνατά. Δημιουργήσαμε κινδύνους στην ΑΕΚ, με αποκορύφωμα το σουτ μου, που όμως υπήρξε πέναλτι. Αν δινόταν θα άλλαζε όλο το ματς. Μετά το γκολ της ΑΕΚ πέσαμε και εκεί τελείωσε η πρόκριση. Κάναμε την προσπάθειά μας όμως. Συνεχίζουμε, κοιτάμε το πρωτάθλημα τώρα» είπε αρχικά στις δηλώσεις του και πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή ήθελα να βάλω γκολ, όχι να κερδίσω πέναλτι. Δεν θα εκβίαζα πέναλτι αν δεν ήταν. Σούταρα και με τράβηξε. Ήταν για μένα καθαρό πέναλτι. Δεν το έδωσε. Ήταν στην κρίση του διαιτητή. Αν το έδινε νομίζω θα άλλαζε η ροή του αγώνα».

Τέλος, έκανε ένα σχόλιο και για την περσινή πορεία του Ηρακλή ως τους «4» του κυπέλλου, λέγοντας: «Πέρυσι είχαμε λιγότερη κούραση. Φέτος περισσότερη. Το παλέψαμε όμως. Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν παλεύουμε δεκτό. Αλλά είμαστε οικογένεια και προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα. Είμαστε κουρασμένοι αλλά τα δίνουμε όλα. Ακούμε μόνο αυτούς που μας πιστεύουν, αυτούς που μας αγαπούν. Όλους τους άλλους τους κάνουμε στην άκρη. Η ομάδα έχει μπει σε άλλη βάση. Έχει ανέβει επίπεδο και συνεχίζουμε ενωμένοι για τη συνέχεια».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα