Σηφάκης: «Νιόπλιας, ο καλύτερος Έλληνας προπονητής»

Σηφάκης: «Νιόπλιας, ο καλύτερος Έλληνας προπονητής»

Gazzetta team
Σηφάκης: «Νιόπλιας, ο καλύτερος Έλληνας προπονητής»

bet365

Ο Αντύπας Σηφάκης χαρακτήρισε τον Νίκο Νιόπλια ως τον καλύτερο Έλληνα τεχνικό, ενώ αναφέρθηκε και στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ αλλά και στα ΜΜΕ που ασχολούνται με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του στην κοπή της πίτας:

Για το Νίκο Νιόπλια: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή που σ’ αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή του ΟΦΗ και ξέρετε τι σημαίνει για έναν κορυφαίο προπονητή να δέχεται μία τέτοια πρόταση, το Νίκο Νιόπλια μαζί με το τιμ του, το Θανάση Κολιτσιδάκη και το Γιώργο Βλαστό. Ανέλαβαν με -9 τον ΟΦΗ ξέροντας τι σημαίνει αυτό για την προσωπική τους θέση και την προσωπική τους καριέρα, τι μεγάλο ρίσκο είναι. Και θέλω από δω να πω εκ των προτέρων ότι αν ο ΟΦΗ καταφέρει αυτό που θα καταφέρει θα το οφείλει στο Νίκο Νιόπλια, εάν δεν τα καταφέρει μεγάλο ρόλο θα έχουνε παίξει οι κάποιες αποφάσεις που πάρθηκαν και οι οποίες δεν ήταν απόλυτα σωστές. Πριν από το Νίκο το Νιόπλια, θέλω να το ξεκαθαρίσω».

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα του Ηρακλή με την ΑΕΚ.

Για τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ: «O Ερασιτέχνης ΟΦΗ δείχνει σημεία και διάθεση απόλυτης συνεργασίας με την ομάδα μας».

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ: «Θέλω να είσαστε κοντά μας. Απευθύνομαι και στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης οι οποίοι δόξα το θεό μέχρι τώρα έχουν αντιμετωπίσει τα θέματα με την έννοια της σωστής κριτικής, ενίοτε αυστηρής, καλοδεχούμενη και παρακαλώ να συνεχίσουνε στο ίδιο πνεύμα. Ακριβώς στο ίδιο πνεύμα».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα