Σερί στις γκέλες η Βόλφσμπουργκ...

Gazzetta team
Σερί στις γκέλες η Βόλφσμπουργκ...

bet365

Η κατρακύλα συνεχίζεται για την Βόλφσμπουργκ, η οποία δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την Κολωνία (1-1) εντός έδρας. Τον Νοέμβριο η τελευταία νίκη των «Λύκων».

Η κατηφόρα συνεχίζεται για τη Βόλφσμπουργκ, η οποία προβληματίζει έντονα με την εικόνα της. Η ήττα από την Αϊντραχτ ήταν καμπανάκι που δεν... ακούστηκε απέναντι στην Κολωνία δεν έδειξε κάτι καλύτερο... Οι «Λύκοι» παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 και η τελευταία τους νίκη... χάνεται κάπου στον Νοέμβριο!

Η Κολωνία ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 7' είχε την πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης, όμως την κεφαλιά του Μοντέστε έδιωξε ο Μπενάλιο. Η Βόλφσμπουργκ ανέβασε ρυθμό μετά το 20΄, πήρε τον έλεγχο και δημιούργησε φάσεις, αλλά τόσο ο Ντράξλερ στο 24' όσο και ο Κρούζε στο 40' δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στην επανάληψη, όμως τόσο στην προσπάθεια του Ζόλερ όσο και σε αυτή του Μοντέστ, ο Μπενάλιο κατάφερε να σώσει. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος, με τη Βόλφσμπουργκ να απαντά στις ευκαιρίες της αντιπάλου με μια μεγάλη χαμένη φάση από τον Γκουστάβο. Τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων έδιναν την ευκαιρία στην Κολωνία να απειλήσει, όμως τόσο ο Μλαντένοβιτς όσο και ο Μοντέστ δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Μπενάλιο. Ωστόσο, στο 67' οι γηπεδούχοι ήταν αποτελεσματικοί, κι από ασίστ του Βιεϊρίνια ο Ντράξλερ πέτυχε το 2ο του γκολ στη σεζόν. Οι «Λύκοι» προσπάθησαν να καθαρίσουν το ματς, όμως η τραγική εικόνα στα μετόπισθεν έφερε το... σοκ! Στο 75' ο Μοντέστ με άψογο τελείωμα, έφτασε τα 9 γκολ στη σεζόν και διαμόρφωσε το 1-1

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα