Η Θύρα 13 στον Τσίπρα! (pics)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Η Θύρα 13 στον Τσίπρα! (pics)

 Η Θύρα 13 στον Τσίπρα! (pics)

Περίπου 2000 οπαδοί του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, πήγαν στην οικία του πρωθυπουργού για να διαμαρτυρηθούν για το «κλείσιμο» της 13. Προσαγωγές από την αστυνομία!

Οι αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να κλείσει το πέταλο της Θύρας 13 συνεχίζονται! Με την λήξη του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, περίπου 2.000 φίλοι του «τριφυλλιού» συγκεντρώθηκαν στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 και από εκεί έφυγαν με προορισμό την οικία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Κυψέλη!

Οι οπαδοί των «πρασίνων» συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του πρώτου άνδρα της χώρας με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την τιμωρία της κυβέρνησης αλλά και για όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Παρέμειναν για περίπου μισή ώρα κι αφού φώναξαν συνθήματα διαμαρτυρίας αποχώρησαν, χωρίς πάντως να λείψει η ένταση με δυνάμεις των ΜΑΤ, που έκαναν χρήση χημικών. Μάλιστα υπήρξαν κι αρκετές προσαγωγές από την πλευρά της αστυνομίας, ενώ πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού πήγαν έξω από την ΓΑΔΑ για συμπαράσταση.

 

Best of internet