Δέλλας: «Καλό αλλά ύπουλο σκορ»

Νίκος Αθανασίου
Δέλλας: «Καλό αλλά ύπουλο σκορ»

bet365

Ναι μεν αλλά για τον τεχνικό του Ατρομήτου Τραϊανό Δέλλα ο οποίος τόνισε πως το 0-0 είναι καλό, αλλά και ύπουλο αποτέλεσμα.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Έγινε ένα παιχνίδι δυνατό, που είχε τακτική μέσα. Ήταν φανερό πως και οι δύο ομάδες ήθελαν το μηδέν πίσω. Θεωρητικά πήραμε καλό αποτέλεσμα. Είναι ύπουλο σκορ και όταν ξέρεις πως θα βρεις τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα ποιοτική που με την έλευση του Στραματσόνι έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, μόνο ήσυχος δεν μπορώ να είμαι. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου και πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα γιατί είμαστε πολύ πίσω. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου».

Φυτανίδης: «Κρίθηκε στις δυνατές μονομαχίες»

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Φυτανίδης επισήμανε: «Ήταν ένα παιχνίδι σκληρό. Βάσει του αποτελέσματος κρίθηκε στις δυνατές μονομαχίες. Είναι ένα αποτέλεσμα δίκαιο. Για εμάς προέχει να ξεκουραστούμε. Είμαστε στην μέση μιας καταιγίδας που δυστυχώς έχει ξεσπάσει. Είναι θετικό ότι αντιδράσαμε μετά την ήττα εντός έδρας. Υπάρχει εμπιστοσύνη και δυνατότητα να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Δείξαμε πως έχουμε το σθένος να αλλάξουμε την κατάσταση που έχουμε βρεθεί».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα