Στο αρχείο δύο ματς της Βέροιας

Gazzetta team
Στο αρχείο δύο ματς της Βέροιας

bet365

Στην αρχειοθέτηση δύο αναμετρήσεων της Βέροιας προχώρησε ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Νίκος Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο αθλητικός εισαγγελέας, Νίκος Κωνσταντίνου, προχώρησε στην αρχειοθέτηση δύο αναμετρήσεων της Βέροιας. Πρόκειται για την υπόθεση του ύποπτου στοιχηματικά αγώνα ανάμεσα στη Βέροια και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος διεξήχθη τον Οκτώβρη του 2014, ενώ στο αρχείο μπήκε και η αναμέτρηση του 2015 ανάμεσα στην ομάδα της Ημαθίας και τον Ηρακλή, όπου υπήρχε υποψία ανεπιτυχούς χειραγώγησης.

Ακόμη, στην εκπομπή αναφέρθηκε πως σύμφωνα με την έκθεση της Sportradar, ύποπτος στοιχηματικής χειραγώγησης φέρεται και ο αγώνας ανάμεσα σε Παναχαϊκη και Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος διεξήχθη στις 21 Δεκεμβρίου 2015 στα πλαίσια της Football League. Επιπροσθέτως, η εταιρεία ανίχνευσης στοιχαμτικής απάτης απέστειλε ως ύποπτο στην ΕΠΟ και το παιχνίδι Νέστου Χρυσούπολης-Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Τέλος, στην ανακρίτρια Άρτας βρίσκεται πλέον η δικογραφία που σχημάτισε ο Αθλητικός Εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου και αφορά την εκβίαση διαιτητών στην υπόθεση της οικονομικής πυραμίδας στην ελληνική διαιτησία.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας Θανάσης Τρομπούκης, ο διαιτητής Μένιος Κουτσιαύτης και ο εκπαιδευτής διαιτησίας Ηλίας Μαζαράκος. Στη συνέχεια ο φάκελος θα επιστραφεί στην Αθήνα για να δώσει κατάθεση ο διαιτητής Θανάσης Γιάχος και άλλα τρία πρόσωπα.

 

Τελευταία Νέα