Σεξουαλική επίθεση παίκτη της Πάντερμπορν σε υπάλληλο της ομάδας!

Δημήτρης Ρούσσος
Σεξουαλική επίθεση παίκτη της Πάντερμπορν σε υπάλληλο της ομάδας!

bet365

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε και συντάραξε τους «κόλπους» της γερμανικής ομάδας, της οποίας παίκτης φέρεται να εμφανίστηκε γυμνός μπροστά σε γυναίκα - συνεργάτη της ομάδας, στη χειμερινή προετοιμασία στην Τουρκία!

Την ιστορία φέρνει στην επιφάνεια η εφημερίδα «Neue Westfälische», της οποίας δυο δημοσιογράφοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες. Η Πάντερμπορν βρέθηκε στην Τουρκία τον Ιανουάριο για να πραγματοποιήσει τη χειμερινή προετοιμασία, ένεκα της διακοπής του πρωταθλήματος της Zweiteliga. Όπως αποκαλύπτεται όμως, η διαμονή της στο ξενοδοχείο κάθε άλλο παρά δίχως απρόοπτα κύλησε!

Μετά το φιλικό παιχνίδι της γερμανικής ομάδας με την Φερεντσβάρος, στο οποίο μάλιστα σκόραρε, ο 29χρονος ποδοσφαριστής της Πάντερμπορν, Νικ Πρόσβιτς, ήταν υπέρ το δέον... ζωηρός! Μετά τα μεσάνυχτα, συνάντησε την υπεύθυνη για την οργάνωση της διαμονής της ομάδας στο ξενοδοχείο 5 αστέρων «Regnum Carya» στην περιοχή Μπέλεκ, δίχως να φοράει ρούχα. Κοινώς, της αποκάλυψε τον… ανδρισμό του, παρενοχλώντας την σεξουαλικά!

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 00.30 το βράδυ, με τον παίκτη να βρίσκεται υπό την επήρρεια αλκοόλ, όπως βεβαίωσαν οι υπάλληλοι του μπαρ του ξενοδοχείου. Δεδομένου ότι έγινε μπροστά σε κόσμο και δη, μπροστά σε δημοσιογράφους της «Neue Westfälische», μαθεύτηκε στον προπονητή της ομάδας και παλιό παίκτη - «θρύλο» της Μπάγερν Μονάχου, Στέφαν Έφενμπεργκ, ο οποίος έγινε έξαλλος και τον έφερε προ της διοίκησης και του προέδρου, Βίλφριντ Φίνκε!

Έκτοτε οι αποκαλύψεις πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας: το περιστατικό ήρθε σε συνδυασμό με πλείστα όσα άλλα κρούσματα απειθαρχίας με πρωταγωνιστες άλλους παίκτες της ομάδας στο ξενοδοχείο. Δυνατές φωνές και φασαρία κατά τις βραδινές ώρες, βανδαλισμοί, μέχρι δημόσια ούρηση σε χώρους του ξενοδοχείου και γενικώς ταραχές έκαναν έξω φρενών τον πρόεδρο του συλλόγου, που σοκαρισμένος στράφηκε κατά πάντων, μίλησε για «πλήρες χάος» και «πρωτόγνωρη απειθαρχία», ζητώντας την παραίτηση παντός υπευθύνου, με τον Έφενμπεργκ να βρίσκεται στο μάτι του «κυκλώνα»!

«Δεν μπορώ να φανταστώ πως αυτός ο παίκτης εξακολουθεί να φοράει ακόμα τη φανέλα της ομάδας μου», είναι η ατάκα που του αποδίδεται στον Φίνκε, ο οποίος συγκάλεσε προς έκτακτη σύσκεψη τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή, Μίκαελ Μπορν, για τη διαχείριση της κρίσης.

Η σύσκεψη κράτησε αρκετές ώρες, με τους δυο άνδρες να ακούν τα «εξ αμάξης» για την απειθαρχία των παικτών και τα απίστευτα περιστατικά.

«Όταν σε 10 διανυκτερεύσεις μιας ομάδας, τουλάχιστον δυο φορές παρατηρούνται τέτοιου είδους θλιβερές συμπεριφορές, τότε ουδεμία σχέση έχει αυτό με ένα συγκροτημένο σύνολο. Σίγουρα είναι η πιο απογοητευτική κατάσταση που έχω αντικρίσει όσο διάστημα είμαι εγώ επικεφαλής στον σύλλογο», συμπλήρωσε ο Φίνκε, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Για τον Πρόσβιτς, που ανήκει στον σύλλογο απ' το 2012 κι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017, αποφασίστηκε η άμεση αποπομπή του απ' την ομάδα, ενώ σίγουρο είναι προς το παρόν ότι ο Έφενμπεργκ παραμένει προπονητής της Πάντερμπορν, όμως υπό αυξημένη πίεση, αφού το συμβάν θεωρείται αρκετά σοβαρό κι ενδεικτικό της αταξίας που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Ενδεικτικό είναι ότι η αποζημίωση στο ξενοδοχείο για τις ζημίες που προκάλεσαν οι παίκτες του συλλόγου φτάνουν τις 70.000 ευρώ, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η στάση που θα κρατήσει η παρενοχληθείσα...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα