Ο ΠΑΟΚ, ο Χακόμπο και η Σλοβενία (vid)

Ο ΠΑΟΚ, ο Χακόμπο και η Σλοβενία (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ, ο Χακόμπο και η Σλοβενία (vid)

bet365

Τον θυμάστε τον Χακόμπο; Είναι ο… 5ος τερματοφύλακας, που πληρώθηκε από τον ΠΑΟΚ μέσα στην ίδια αγωνιστική περίοδο! Ο Ισπανός, πάντως, βρήκε ομάδα στη Σλοβενία.

Το όνομα του Χακόμπο δεν προέκυψε τυχαία στην επικαιρότητα. Ο Ισπανός «πορτιέρο», που στα μισά της περιόδου 14-15 εκδιώχθηκε και από την Τενερίφη, όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ, μόλις τώρα βρήκε ομάδα στη Σλοβενία για να συνεχίσει την καριέρα του.

Εδώ και ένα χρόνο έκανε κάποιες προπονήσεις με την Τολέδο και κυρίως με την ομάδα της Ένωσης Ποδοσφαιριστών Ισπανίας, AFE, η οποία έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο προκειμένου οι «ελεύθεροι» ποδοσφαιριστές να μπορούν να παίρνουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

Ο Φρανκ Αρνεσεν, μέσα στο μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί ήταν και η (καλοπληρωμένη) αποδέσμευση το καλοκαίρι του Ισπανού τερματοφύλακα. Ο Δανός δεν ήθελε να ακούσει περί επιστροφής του Χακόμπο στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά μη νομίσει κανείς, ότι ο προβληματικός στη συμπεριφορά, 32χρονος γκολκίπερ, έλυσε το περασμένο καλοκαίρι το «κλειστό» τριετές συμβόλαιο του, που είχε διάρκεια ως τις 30/6/2016, χωρίς να αποζημιωθεί και μάλιστα με αρκετά χρήματα…

Ετσι μέσα στην ίδια σεζόν ο ΠΑΟΚ πλήρωσε πέντε τερματοφύλακες! Εκτός από τον Χακόμπο, πλήρωσε για να αποκτηθεί ο Όλσεν, πλήρωνε Γλύκο και Μελίσσα, ενώ πλήρωσε και για τον Βελλίδη!

Ο Χακόμπο ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του την αποχώρηση του από την στην teamAFE, μετά την συμφωνία με ομάδα της Σλοβενίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα