Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Βαλένθια 1-1

Gazzetta team
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Βαλένθια 1-1

bet365

Ο Νεγρέδο σκόραρε στις καθυστερήσεις και γλίτωσε την Βαλένθια, που έφυγε με ισοπαλία 1-1 από την Κορούνια.

Η Βαλένθια για ακόμη μία φορά απογοήτευσε, όμως κατάφερε να αποφύγει και πάλι την ήττα στο τέλος. Η Βαλένθια κατάφερε να πάρει βαθμό στις καθυστερήσεις για πρώτη φορά μετά το 2007 (τότε με Μοριέντες στην Παμπλόνα) και με γκολ του Νεγρέδο στο 90+3’ έφυγαν με ισοπαλία 1-1 από την Κορούνια, με την Ντεπορτίβο να έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος, με τον Νεγρέδο να χάνει την πρώτη κλασική ευκαιρία στο 11’ και τον Λούκας να ανοίγει το σκορ στη συνέχεια. Ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων μπήκε αρκετές φορές σφήνα ανάμεσα στους Αμπντενούρ και Μουστάφι και στο 27’ κατάφερε να κάνει τη ζημιά, κάνοντας το 1-0 αφού πέρασε και τον Ράιαν. Η δεύτερη ευκαιρία για τις νυχτερίδες ήρθε στο 45’, όταν ο Αντρέ Γκόμες με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω στον Λουξ, που μπλόκαρε εύκολα.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ στο δεύτερο μέρος, με τον Λούκας να σκοράρει στο ξεκίνημα και το γκολ του να ακυρώνεται λανθασμένα για οφσάιντ… Στη συνέχεια είχαμε κάποια μακρινά σουτ για αμφότερες τις πλευρές, με το καλύτερο από αυτά να έρχεται στο… 80’ με τον Νεγρέδο. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Ντεπορτίβο θα φτάσει στη νίκη, η σέντρα του Παρέχο στο 3’ των καθυστερήσεων βρήκε τον Νεγρέδο, τον οποίο έχασε ο Ντανίλο, και εκείνος με κεφαλιά έκανε το τελικό 1-1!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα