Ρόβας: «Παρόμοιο γκολ και κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ρόβας: «Παρόμοιο γκολ και κόντρα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο σκόρερ του Άρη, Βασίλης Ρόβας με δηλώσεις του μίλησε για την άνετη επικράτηση με 3-0 απέναντι στην Καβάλα, για το γκολ που πέτυχε, αλλά και σε ποια ομάδα θα ήθελε να πετύχει παρόμοιο τέρμα.

Ο Ρόβας με δηλώσεις του αρχικά μίλησε για το παιχνίδι με την Καβάλα λέγοντας τα εξής: «Για εμάς ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Το χρειαζόμασταν πάρα πολύ και ήμασταν έτοιμοι για να κερδίσουμε εύκολα αυτό το ματς. Εκτός από το πρώτο 5λεπτο για να βρούμε τον ρυθμό, δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο και πήραμε μία άνετη νίκη»

Για το πως ένιωσε με το γκολ που πέτυχε: «Αν και δεν βάζω συχνά γκολ, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί ήρθε κοντά στα γενέθλια μου, αλλά και του κόουτς. Το αφιερώνω σε όλη την οικογένεια του Άρη για την προσπάθεια που καταβάλλει Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να είμαστε αγαπημένοι, να βγάζουμε υγεία στο γήπεδο. Η ομάδα βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο. Έχουμε ένα «Γολγοθά» στη συνέχεια για να φτιάξουμε μία ομάδα για την Β΄Εθνική».

Για το ότι το πανηγύρισε με τον Αναστόπουλο: «Χαίρεται κι αυτός γιατί είναι έργο δικό του. Φαίνεται από την καλή εικόνα που έχουμε μέσα στο γήπεδο.»

Για το αν θα ήθελε να βάλει ένα παρόμοιο στη Σούπερ Λιγκ: «Σίγουρα θα ήθελα και σε ένα δυνατό, σε ντέρμπι με τον… ΠΑΟΚ, για να είμαστε όλοι χαρούμενοι και να μείνει χαραγμένο στην καριέρα μου για πάντα».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα