Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εϊμπάρ 5-2 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εϊμπάρ 5-2 (vids)

bet365

Φτάνοντας στα 12 γκολ τη φετινή σεζόν, ο Αντούριθ μάγεψε με δύο πανέμορφα γκολ και αποφάσισε εκείνος τη νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο επί της Εϊμπάρ με σκορ 5-2 στο «Σαν Μαμές».

Το αποτέλεσμα του αγώνα ίσως φανερώνει μια μικρή ευκολία για τους Βάσκους, όμως το μεσημέρι της Κυριακής ήταν αρκετά ζόρικο για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού μάλιστα βρέθηκε να κυνηγάει νωρίς το σκορ.

Ο Μπαστόν ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά την Εϊμπάρ στο 4ο λεπτό, για να έρθει η πρώτη στιγμή... μαγείας από τον Αντούριθ που με πλαγιαστό «ψαλίδι» ισοφάρισε στο 12ο λεπτό. Πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο οι Βάσκοι όχι μόνο θα έφταναν στην ανατροπή, αλλά οι Σαμπίν (27΄) και Λαπόρτε (40') έδειξαν να δίνουν στη Μπιλμπάο προβάδισμα ασφαλείας για την κατάκτηση της νίκης.

Και πάλι, όμως, χρειάστηκαν φοβέρα οι γηπεδούχοι βλέποντας το σκορ να μειώνεται από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαστόν στο 50ο λεπτό.

Η χαρά και η ελπίδα για ένα ματς... θρίλερ διήρκησαν μόλις δύο λεπτά, με τον Αντούριθ ξανά με εξαιρετικό αριστερό σουτ από γύρισμα μέσα στην περιοχή να κάνει το 4-2 και να δείχνει πως ό,τι κι αν γινόταν, εκείνος θα ήταν παρών για να μην χάσει ούτε βαθμό η Μπιλμπάο... Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε από αυτογκόλ που πέτυχε ο Σάντος Μάουρο.

Θαυμάστε τα δύο γκολ του Αντούριθ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα