Εκβιάζει η ιστοσελίδα με τις αποκαλύψεις για τα συμβόλαια παικτών!

Εκβιάζει η ιστοσελίδα με τις αποκαλύψεις για τα συμβόλαια παικτών!

Εκβιάζει η ιστοσελίδα με τις αποκαλύψεις για τα συμβόλαια παικτών!

Έχοντας προκαλέσει σάλο με τα όσα έχει δημοσιοποιήσει μέχρι στιγμής και κυρίως για τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ, η ιστοσελίδα που αποκαλύπτει στοιχεία των συμβολαίων των παικτών, ερευνάται για εκβιασμό προς συλλόγους ώστε να μην το προχωρήσει!  

Η ιστοσελίδα «Football Leaks» έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες των «deal» για τους Γκάρεθ Μπέιλ, Ελιακίμ Μανγκαλά και Άντονι Μαρσιάλ, με τα ποσά που έχει διατεθεί ώστε να μετακινηθούν οι τρεις τους σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα, να μην ανταποκρίνονται στα όσα άφηναν οι σύλλογοι να βγουν προς τα έξω σχετικά με το κόστος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mirror», γίνεται πλέον έρευνα στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αφού φέρεται να έχει εκβιάσει ποδοσφαιρικούς συλλόγους και να έχει απαιτήσει χρήματα για να μην διαρρεύσει οποιαδήποτε άλλη πληροφορίες που θα τους εκθέτει.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να ποντάρεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα της Λυών με τη Μαρσεϊγ.

Αυτοί οι εκβιασμοί έχουν να κάνουν με πολλά εκατομμύρια ευρώ, με τους υπεύθυνους του «Football Leaks» να κάνουν λόγο για στοιχεία – φωτιά τα οποία έχουν στα χέρια τους...

Best of internet