Ξύλο και πέντε αποβολές σε... φιλικό Μπόκα – Ρίβερ! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ξύλο και πέντε αποβολές σε... φιλικό Μπόκα – Ρίβερ! (vids)

bet365

Αυτό το παιχνίδι, ΔΕΝ μπορεί να διεξαχθεί σε φιλικά πλαίσια... Έχει τη δική του ιστορία, τις δικές του ιδιαιτερότητες. Μια ταμπέλα, δεν θα μπορούσε να σταματήσει τις Μπόκα και Ρίβερ να βγάλουν ξανά όλη την έχθρα τους!

Με τον τίτλο «φιλικό παιχνίδι», διεξήχθη, λοιπόν, ένα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που είναι... ορκισμένοι εχθροί, τη Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ σε γεμάτο «Jose Maria Minella», με τη Ρίβερ να παίρνει τη νίκη με σκορ 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πισκουλίτσι στο 19ο λεπτό.

Αυτή είναι η... μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια της αναμέτρησης, αφού έπεσε το... ξύλο της αρκούδας ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, τα μαρκαρίσματα θύμισαν τελικό κυπέλλου τους σφυγμούς στην μέγιστη τιμή τους, αίμα έβγαινε από τα πόδια των ποδοσφαιριστών έπειτα από τις κλωτσιές που δέχονταν και το παιχνίδι (επαναλαμβάνουμε, είχε τον τίτλο ΦΙΛΙΚΟ σε τουρνουά προετοιμασίας), ολοκληρώθηκε με πέντε αποβολές!

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να ποντάρεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα της Λυών με τη Μαρσεϊγ.

Ο ρέφερι, προσπάθησε να μην... ξεφύγει το ματς και όποτε έβλεπε κλωτσιά ή κάτι που μόνο φιλικό δεν θύμιζε, έβγαζε την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του, με αποτέλεσμα ν' αφήσει τη Μπόκα με 8 (Σίλβα 10', Περούτσι 66', Ντίαζ 79') και τη Ρίβερ με 9 παίκτες (Μαϊντανά 81', Πισκουλίτσι 85')!

 

Τελευταία Νέα