Ο Μουρίνιο για την πολιτική! (gTV)

Ο Μουρίνιο για την πολιτική! (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
Ο Μουρίνιο για την πολιτική! (gTV)

bet365

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση για άνθρωπο του ποδοσφαίρου, ο «Special One» εξέφρασε την πολιτική του άποψη για την Πορτογαλία και τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής!

Απέχοντας απ’ την καθημερινότητα του ποδοσφαίρου, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να ενημερώνεται για άλλα ζητήματα στην καθημερινότητα του. Έτσι, δεδομένης της δημοσιότητας της οποίας απολαμβάνει, δεν είχε πρόβλημα να εκφράσει την άποψη του για την πολιτική κατάσταση στην χώρα του, την Πορτογαλία, η οποία βιώνει μια παρατεταμένη πολιτική αστάθεια.

Για πρώτη φορά στη ζωή του πήρε θέση ανοικτά για θέμα της πολιτικής επικαιρότητας, εκφράζοντας ανοικτά τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα, υποψήφιο της κεντροδεξιάς παράταξης, στις επικείμενες εκλογές της 24ης Ιανουαρίου.

Ο Μαρσέλο, καθηγητής Νομικής είναι ο επικρατέστερος, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Παρότι μάλιστα δεν είναι επίσημος υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, αλλά έχει την υποστήριξή του, όπως και του Λαϊκού Κόμματος και του αριστερού συνασπισμού που προέκυψε μετά τις βουλευτικές εκλογές στην Πορτογαλία το Νοέμβριο του 2015.

«Η Πορτογαλία χρειάζεται μια λύση και στα μάτια μου, ο Μαρσέλο είναι ο κατάλληλος που συνδυάζει τη νοοτροπία νικητή και το έμφυτο χάρισμα που χρειαζόμαστε», ανέφερε στην πρωτότυπη πολιτική του τοποθέτηση ο «Μου».

Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταία Νέα