Άφησε εκτός τον Σουάρες ο Λουίς Ενρίκε

Άφησε εκτός τον Σουάρες ο Λουίς Ενρίκε

Κώστας Ζάλιαρης
Άφησε εκτός τον Σουάρες ο Λουίς Ενρίκε

bet365

Την απόφαση να μη συμπεριλάβει τελικά τον Λουίς Σουάρες στην αποστολή για τον αποψινό, πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, πήρε ο Λουίς Ενρίκε, ανεξάρτητα από την απόφαση που θα βγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την αποστολή της για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί απόψε στο «Σαν Μαμές» κόντρα στους Βάσκους, στην πρώτη από τις δύο «μάχες» για τη φάση των «8» του Copa del Rey και τελικά απουσιάζει και ο Ουρουγουανός επιθετικός.

Πέρα από τον Λιονέλ Μέσι που προτιμήθηκε να μην παρθεί ρίσκο έπειτα από τις μυϊκές ενοχλήσεις που αντιμετώπισε, έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στη συνέχεια, ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε ν' αφήσει εκτός και τον Λουίς Σουάρες.

Χωρίς τον Μέσι και τον Σουάρες θα αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 2.05 να φύγει αλώβητη από το «Σαν Μαμές».

Αυτό είναι το λογικό βάσει και της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στον Ουρουγουανό έπειτα από τα όσα συνέβησαν στο πρώτο ματς με την Εσπανιόλ στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου, ωστόσο, θα μπορούσαν να ελπίζουν οι «μπλαουγκράνα» από τη στιγμή που σήμερα θα συζητηθεί στο TAD (Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Ισπανίας) η υπόθεση του Σουάρες και η πιθανότητα να μη χρειαστεί να εκτίσει άλλη αγωνιστική, έχοντας χάσει τη ρεβάνς του προηγούμενου γύρου.

Προτού όμως υπάρξει οποιαδήποτε απόφαση, ο Λουίς Ενρίκε ως όφειλε τον άφησε εκτός για το ταξίδι στο Μπιλμπάο και το ματς στο «Σαν Μαμές»...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα