Έδιωξε πιτσιρικά η Ρεάλ όταν άρχισαν οι έρευνες!

Έδιωξε πιτσιρικά η Ρεάλ όταν άρχισαν οι έρευνες!

Κώστας Ζάλιαρης
Έδιωξε πιτσιρικά η Ρεάλ όταν άρχισαν οι έρευνες!

bet365

Ο πατέρας ενός πιτσιρικά που είχε κληθεί να δοκιμαστεί από τη Ρεάλ και να παίξει στα τμήματα υποδομής της ομάδας, αποκάλυψε ότι ο σύλλογος έδιωξε τον γιο του όταν ξεκίνησαν οι έρευνες από τη FIFA και πως έκτοτε δεν έχουν επικοινωνήσει ποτέ ξανά.

Πρόκειται για τον Μανουέλ Γοδόι από την Βενεζουέλα, ο οποίος είχε μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του στη Μαδρίτη έπειτα από πρόσκληση που είχε λάβει από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας προκειμένου να τον δουν οι προπονητές των τμημάτων υποδομής και ν' αποφασίσουν αν θα ήθελαν το παιδί ν' αποκτηθεί.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πατέρα, ο μικρός είχε δείξει εξαιρετικά στοιχεία και μάλιστα είχε και καλή σχέση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος τον είχε αγκαλιάσει και είχε ενδιαφερθεί πολύ για εκείνον έπειτα από τρία γκολ που είχε πετύχει σε κάποιο τουρνουά των ακαδημιών.

Μια μέρα, όταν και ξεκίνησαν οι έρευνες από την αρμόδια επιτροπή της FIFA για την κατάσταση στα τμήματα υποδομής και τον τρόπο με τον οποίο έπαιρνε τους ανήλικους ποδοσφαιριστές η Ρεάλ, ο Γοδόι ενημερώθηκε να μην βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για ορισμένο χρονικό διάστημα, αλλά έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει ποτέ ξανά κάποιος μαζί του...

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τουλούζ μέσω κινητού και τάμπλετ.

«Μας είπαν ότι γινόταν κάποια έρευνα από τη FIFA γι' αυτό κι είπαν στο παιδί να σταματήσει για λίγο τις προπονήσεις, αλλά από τότε δεν μας έχει τηλεφωνήσει κάποιος...» ήταν τα λόγια του πατέρα...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα