Επικό.. τρολάρισμα Κριστιάνο σε Πικέ και Άλβες (vid)

Επικό.. τρολάρισμα Κριστιάνο σε Πικέ και Άλβες (vid)

bet365

Τον λόγο που ασχολούνται μαζί του οι Πικέ και Άλβες... αποκάλυψε ο Κριστιάνο! Δεν άργησε και η απάντηση του Βραζιλιάνου...

Ξέρει να προκαλεί, του βγαίνει αυθόρμητα πολλές φορές και κάθε δήλωσή του αποτελεί είδηση. Πόσω μάλλον, όταν πικάρει τους αντιπάλους του, δείχνοντας το... εγώ του. Ο λόγος, φυσικά, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που για ακόμα μία φορά κατάφερε να τραβήξει τα φώτα πάνω του με την επική απάντηση που έδωσε σε δημοσιογράφο, όταν αυτός αναφέρθηκε στα... σχόλια των Άλβες και Πικέ σχετικά με τον «CR7».

-«Γιατί μιλούν για σένα;» είναι η ιντριγκαδόρικη ερώτηση που δίνει το έναυσμα στον Κριστιάνο.
-«Είναι λογικό» απαντάει ο Πορτογάλος, που φτιάχνει... πάτημα για την συνέχεια.
-«Τι εννοείς», ρωτάει φυσιολογικά ο ρεπόρτερ
-«Όποιος μιλάει για τον Κριστιάνο, την άλλη μέρα είναι πρωτοσέλιδο» λέει σαν... άλλος Ζλάταν, σε τρίτο πρόσωπο, ο άσος της Ρεάλ!

Ο Άλβες, πάντως, απάντησε δείχνοντας... ανωτερότητα, αφού ανέβασε μία φωτογραφία στο twitter του με όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει και αντί για σχόλιο στον Κριστιάνο, είπε απλά... καλημέρα!

Reporter: Is it tiring that Pique and Alves, all they do is talk about you? Ronaldo: It's Normal Reporter: Why? Ronaldo: Because who ever talks about Cris..Gets the COVER PAGE the next day

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Football Soccer Futbol ⚽️ (@rldesignz) στις

 

LA LIGA Τελευταία Νέα