Μελίσσας: «Να βρω την δύναμη να το ξεπεράσω»

Απόστολος Παγώνης
Μελίσσας: «Να βρω την δύναμη να το ξεπεράσω»

bet365

Ο Νίκος Μελίσσας μίλησε για τη φάση του γκολ της Βέροιας, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει για να ξεπεράσει την απογοήτευση που νιώθει μετά το λάθος που έκανε.

Ο νεαρός τερματοφύλακας αρχικά είπε τα εξής: «Λάθη συμβαίνουν στη θέση που αγωνίζομαι. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις τη δύναμη να τα ξεπερνάς. Αυτό που είχα και έχω στο μυαλό μου, είναι να μην απογοητεύσω τους συμπαίκτες μου που κάνουν αυτή την προσπάθεια και τον κόσμο. Είχα στο μυαλό μου να βγω για να διώξω τη μπάλα, ο Γιάννης τη γύρισε προς τα πίσω. Έγινε αυτό, όμως πέρασε. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια αλλά μέχρι εκεί. Αυτό που θα κάνω είναι να δω τι έφταιξε και γιατί συνέβη αυτό το λάθος. Από εκεί και πέρα, εφόσον με επιλέξει ο προπονητής μου ξανά, θα προσπαθήσω να δώσω ότι μπορώ. Έχουμε μπροστά μας ,μια σειρά από παιχνίδια και πρέπει να πάρουμε νίκες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα