«Ασπίδα» για Γκριεζμάν η... 100άρα στη ρήτρα

«Ασπίδα» για Γκριεζμάν η... 100άρα στη ρήτρα

Κώστας Ζάλιαρης
«Ασπίδα» για Γκριεζμάν η... 100άρα στη ρήτρα

bet365

Ακόμα περισσότερο θ' αυξήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης τη ρήτρα αποδέσμευσης του Αντουάν Γκριεζμάν προκειμένου να σιγουρευτεί ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα χάσει τον ποδοσφαιριστή και ... προσθέτει ακόμα ένα μηδενικό.

Οι «ροχιμπλάνκος», αν και ξέρουν ότι ο Γάλλος άσος δεσμεύεται μα συμφωνία μέχρι το 2020, ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου και από τα 80 εκατομμύρια, η ρήτρα αποδέσμευσής του θ' ανέρχεται πλέον στα 100.000.000 ευρώ!

Ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει ότι ουδεμία σκέψη αποχώρησης έχει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όμως στην Ατλέτικο θέλουν να ... φυλάξουν τα ρούχα τους, με τον Γκριεζμάν φέτος να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και να έχει φτάσει στα 14 γκολ σύνολο, 10 στο πρωτάθλημα όπου η ομάδα του καταλαμβάνει την κορυφή και 4 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις από κινητό και τάμπλετ στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ράγιο Βαγιεκάνο για το Κύπελλο Ισπανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα