Ο Πουλίδο για την βράβευσή του και το μέλλον του

Δημήτρης Τομαράς
Ο Πουλίδο για την βράβευσή του και το μέλλον του

bet365

Ο Πουλίδο μίλησε στο περιθώριο της βράβευσής του για το παιχνίδι με τον ΑΟΧ και τις προθέσεις του. Η... αποθέωση του Φουστέρ.
Ο Μεξικανός άσος αφού ευχαρίστησε τον πιτσιρικά που του έδωσε το βραβείο του στα ελληνικά, του επισήμανε ότι "είναι για μία μένα μία πολύ σημαντική στιγμή. Ευτυχώς δόξα τον Θεό έβγαλα και ασίστ και έβαλα και γκολ. Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα πήγε πολύ καλά".
Ερωτηθείς για το μέλλον του ο Άλαν Πουλίδο ισχυρίστηκε ότι "αυτό που κοιτάζω τώρα είναι τις πιθανότητές μου. Θέλω να παίζω. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάζουν τα δεδομένα διαρκώς. Υπάρχουν πάντα ανατροπές. Μετά τον σημερινό αγώνα μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ότι έπαιξα σήμερα. Θα αναλύσω τις επιλογές μου για την συνέχεια, γιατί θέλω να παίζω".
Όσο για το τι μπορεί να υποσχεθεί εάν μείνει στην ομάδα είπε ότι "αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι να παίζω με ψυχή σε όλους τους αγώνες. Η αλήθεια είναι πως θέλω να απολαύσω την βραδιά αυτή. Μετά βλέπουμε τι θα γίνει. Θα δούμε. Εγώ θέλω να παίζω το κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο και να κάνω θυσίες για την ομάδα. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός. Για όλα όσα έχει κάνει για μένα, όμως θέλω να έχω τον χρόνο μου για να πάρω τις αποφάσεις μου".
Αξίζει να τονιστεί πως λίγο πριν αρχίσουν οι δηλώσεις πέρασε από μπροστά ο Φουστέρ που του φώναξε στα ελληνικά "είσαι παιχταράς", με τον Πουλίδο να χαμογελάει...
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα