Βαλμπουενά: «Δεν ... έκανε και φόνο ο Μπενζεμά»

Κώστας Ζάλιαρης
Βαλμπουενά: «Δεν ... έκανε και φόνο ο Μπενζεμά»

bet365

Την πρόθεσή του να μην αφήσει τις προσωπικές ιστορίες να μπουν πάνω από το κοινό καλό της εθνικής ομάδας της Γαλλίας επανέλαβε ο Ματιέ Βαλμπουενά, αναφορικά με πιθανή συνύπαρξή του με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο βραχύσωμος άσος της Λιόν έπεσε θύμα εκβιασμού από τον συμπατριώτη του επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης που έμπλεξε με παλιό του φίλο, ο οποίος ισχυριζόταν ότι έχει στην κατοχή του ροζ υλικό του Βαλμπουενά και τον έπεισε να μιλήσει σ' εκείνον από τη στιγμή που είχε εύκολη πρόσβαση, προκειμένου να υποκύψει στον εκβιασμό και να δώσει τα χρήματα.

Το σχέδιο αποκαλύφθηκε και ο Μπενζεμά αντιμετωπίζει πλέον ποινικές κατηγορίες, όμως, ο Βαλμπουενά θέλει να το αφήσει μακριά από το ποδόσφαιρο όλο αυτό, σκεπτόμενος το προσεχές Euro της Γαλλίας.

«Θα δούμε τι θα συμβεί, δεν έχω πρόβλημα πάντως... Όλα είναι πιθανά. Δεν έκανε και κανέναν φόνο ο Καρίμ» είπε ο διεθνής μέσος στο «FT1» της γαλλικής τηλεόρασης, σε ερώτηση για την πιθανή παρουσία των δύο «εχθρών» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας τους, το καλοκαίρι.

 

EURO Τελευταία Νέα