Βαρύ κλίμα για Γκαρσία, Σπαλέτι στο προσκήνιο

Βαρύ κλίμα για Γκαρσία, Σπαλέτι στο προσκήνιο

Gazzetta team
Βαρύ κλίμα για Γκαρσία, Σπαλέτι στο προσκήνιο

bet365

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ρούντι Γκαρσία, με τη Ρόμα να φέρεται να εξετάζει ήδη τους υποψήφιους για να τον αντικαταστήσουν. Σπαλέτι, Σαμπαόλι και Μπιέλσα τα πρώτα ονόματα.

Η θέση του Γάλλου τεχνικού στον πάγκο των «τζαλορόσι» είναι επισφαλής μετά την ισοπαλία με τη Μίλαν και ήδη εμφανίστηκαν στον ιταλικό Τύπο τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων για να τον αντικαταστήσουν. Οι άνθρωποι της Ρόμα θέλουν να ζυγίσουν τα δεδομένα πριν πάρουν οριστικές αποφάσεις, κάτι που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες.

Για την ώρα, τα ονόματα των υποψηφίων που έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο, είναι του ομοσπονδιακού τεχνικού της Χιλής, Χόρχε Σαμπαόλι, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2018 και η ρήτρα του ανέρχεται στις 6,3 εκατομμύρια λίρες. Ο Αργεντινός βρίσκεται στη Ζυρίχη και έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει στον πάγκο της Λα Ρόχα. Υποψήφιος είναι και ο προκάτοχός του, Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος δεν έχει βρει ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ.

Ωστόσο, φαβορί εμφανίζεται ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος μπορεί να επιστρέψει για δεύτερη θητεία στην αιώνια πόλη, αφού είναι πρώτος στις προτιμήσεις των ανθρώπων της Ρόμα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα