Από το Λονδίνο στη... Γένοβα!

Gazzetta team
Από το Λονδίνο στη... Γένοβα!

bet365

Πέρσι... οι αλεπούδες δραπέτευσαν από το Γουάιτ Χαρτ Λέιν με την πρόκριση! Φέτος; Το 9 στα 9 θέλει στη Γένοβα η Γιουβέντους και την πρώτη του νίκη στην Primera με τη Βαλένθια ο Νέβιλ!

Το μεγαλύτερο ραντεβού του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας διεξάγεται στο Λονδίνο, εκεί όπου η Τότεναμ υποδέχεται τη Λέστερ! Νοκ άουτ ματς και... πρόβα πρωταθλήματος, αφού την Τετάρτη ξαναπαίζουν στου Γουάιτ Χαρτ Λέιν! Σπερς vs Αλεπούδων με το βλέμμα να γυρίζει στο... 1961, όταν οι δυο τους έπαιξαν στον τελικό του Γουέμπλεϊ για το Κύπελλο και οι Λονδρέζοι επικράτησαν 2-0! Πέρσι το Γενάρη πάντως, οι Αλεπούδες είχαν δραπετεύσει από το ίδιο γήπεδο με την πρόκριση για τον 5ο γύρο της διοργάνωσης (2-1). Στο 1.61 προσφέρεται ο άσος, στο 4.20 η ισοπαλία και στο 5.25 το διπλό! Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Τότεναμ στο κύπελλο ήταν 2-3 γκολ, σημείο που τιμάται από τη Sportingbet.gr στο 2.05, ενώ τα πέντε από τα έξι εντός στο FA Cup είχαν G.G, το οποίο και προσφέρεται στο 1.80!

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ντιμπάλα σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Σαμπντόρια με τη Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους έχει πάρει φόρα, έφτασε τις οκτώ διαδοχικές νίκες και βρέθηκε στο -3 από την κορυφή! Φιλοξενείται στη Γένοβα από τη Σαμπντόρια, εκεί όπου επικρατεί απόλυτη ισορροπία. Στα επτά τελευταία ραντεβού τους στο Λουίτζι Φεράρις, υπάρχουν τρεις ισοπαλίες, κι από δυο νίκες! Στο 4.20 προσφέρεται το Χ από τη Sportingbet.gr, στο 7.50 ο άσος. Με διπλό (1.50) η Γιουβέντους θα πατήσει πρώτη φορά την τριάδα της φετινής Serie A! N.G. και 0-1 γκολ τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς, σημεία που προσφέρονται στο 1.61 και το 3.20 αντίστοιχα! Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι έχει δεχθεί γκολ στα πέντe από τα εννέα φετινά εκτός έδρας ματς της, ενώ στα 5 η αντίπαλός της βρήκε πρώτη δίχτυα!

Ματσάρα στο Σαν Σεμπαστιάν, όπου η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Βαλένθια. Η παράδοση δείχνει τη γηπεδούχο με 30-21-13, ενώ στα τέσσερα τελευταία ραντεβού, η Σοσιεδάδ είναι αήττητη με τη Βαλένθια έχοντας 3 νίκες και μια ισοπαλία! Primera με Sportingbet.gr, με τον άσο να τιμάται στο 2.25, το Χ στο 3.40 και το διπλό στο 3.25! Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία ματς, ενώ η Βαλένθια με τον Νέβιλ έχει 3 ισοπαλίες και μια ήττα! Το 0-0 στο ημίχρονο έχει εμφανιστεί τρεις φορές φέτος στο Σαν Σεμπαστιάν και τιμάται στο 2.75. Στις έξι από τις εννέα φετινές εξόδους της Βαλένθια εμφανίστηκε Under, που προσφέρεται στο 1.72!

 

Τελευταία Νέα