ΑΕΛ: Ευχαριστεί Πανσερραϊκό, τα βάζει με το διαιτητή

ΑΕΛ: Ευχαριστεί Πανσερραϊκό, τα βάζει με το διαιτητή

ΑΕΛ: Ευχαριστεί Πανσερραϊκό, τα βάζει με το διαιτητή

Η ΑΕΛ με διπλή της ανακοίνωση ευχαριστεί τον Πανσερραϊκό για τη φιλοξενία αλλά τα βάζει με τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Τα γκολ του Μπόγιοβιτς στο 71' και το 78' έδωσαν στην ΑΕΛ τη νίκη μέσα στην έδρα του Πανσερραϊκού. 

Η ΠΑΕ, μία μέρα μετά με διπλή της ανακοίνωση εκφράζει την δυσαρέσκειά της για το διαιτητή Σημαιάκη και ευχαριστεί τη γηπεδούχο ομάδα για τη φιλοξενία.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Θέλτα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για την υπέροχη φιλοξενία, τόσο της διοικήσεως όσο και των οπαδών μας και επιφυλασσόμεθα στον δεύτερο γύρο να ανταποδώσουμε.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί τον διαιτητή κ. Σημαιάκη από την Χαλκιδική, γιατί επιτέλους βρέθηκε ένας καθαρός βορειοελλαδίτης διαιτητής για να χαρούμε επιτέλους τη χαρά ενός πέναλτι.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το διαιτητή, γιατί έκανε όλα τα δολοφονικά επιθετικά φάουλ του Φουρτάδο αμυντικά. Ευχαριστούμε τον κ. Σημαιάκη, γιατί σε φάση που έπρεπε να δώσει τουλάχιστον κίτρινη κάρτα και φάουλ υπέρ του Αναστασόπουλου, το μετέτρεψε σε φάουλ εναντίον του και του έδωσε ανύπαρκτη κίτρινη κάρτα, που κατά σύμπτωση είναι η 7η.

Ευχαριστούμε τον κ. Σημαιάκη γιατί σε φάση στην αρχή του αγώνα έπρεπε να βγάλει κόκκινη κάρτα σε φάση ανατροπής του Μαρουκάκη από τελευταίο παίκτη, την κατάπιε.

Για την ΑΕΛ αποτελεί πολύ σοβαρό θέμα η διαιτησία και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα ασχοληθεί πολύ σοβαρά με το θέμα.»

Best of internet