Άρης: Φιλική νίκη με 3-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Άρης: Φιλική νίκη με 3-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Gazzetta team
Άρης: Φιλική νίκη με 3-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

bet365

Η ομάδα του Άρη σε φιλική αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας επικράτησε με 3-0 με τα γκολ που πέτυχαν οι Κυβελίδης (2) και Κωνσταντινίδης.

Ο Νίκος Αναστόπουλος σ' ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να δει σε τι κατάσταση είναι η ομάδα ενόψει την έναρξης του Πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε τις ευκαιρίες να πετύχει γκολ, όμως υστερούσε στην τελική προσπάθεια. Ο Κόκε είχε τις πιο πολλές χαμένες τελικές προσπάθειες με πιο σπουδαία αυτή στο 40λπετό με τον Δερμίση ν' απομακρύνει προ κενής εστίας, μετά από σουτ του Ισπανού.

Στο δεύτερο ημίχρονο έλυσε το πρόβλημα με το γκολ. Στο 57' ο Κυβελίδης έγραψε το 1-0 αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα Βασιλειάδη και πλάσαρε σε κενή εστία. Στο 64΄ο Κωνσταντινίδης με προβολή σε κενή εστία έγραψε το 2-0, μετά από ωραίο γύρισμα του Πόι. Το τελικό 3-0 έγινε στις καθυστερήσεις με τον Κυβελίδη να πλασάρει σωστά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Άρης: Τζινάρ (85΄Ιακωβίδης), Ραούλ Μπράβο (46΄Βουτσιάς) (78΄Μπουλγκουρίδης), Τσουμάνης (67΄Ντόγος), Σαμαράς (46΄Μελισσάς), Ιντζίδης (46΄Καλογέρης), Ρόβας (62΄Παυλίδης), Καζναφέρης (46΄Κωνσταντινίδης), Πόι (69΄Μαζουλουξής), Κόκε (46΄Κυβελίδης), Τάτος (73΄Σαμαρόπουλος), Ντούνης (46΄Ν΄Λουντούλου) (82΄Ανδρεάκος)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Tζήμας, Καπασακαλίδης, Δερμίδης, Σκέντος, Τασίδης, Καρατζάογλου, Τσαγκαράκης, Παναγιωτίδης, Λαζαρίδης, Νάκας, Κωστόπουλος

Έπαιξαν επίσης οι: Xριστοφορίδης, Ηλιάδης, Δαλαμήτρας, Βασιλειάδης, Τσιμτσούδας, Χατζηιωάννου, Ζαχαράκης

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα