Τέλος ο Λοπετέγι από την Πόρτο

Τέλος ο Λοπετέγι από την Πόρτο

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος ο Λοπετέγι από την Πόρτο

bet365

Την πόρτα της εξόδου από τον πάγκο της Πόρτο είδε ο Xουλέν Λοπετέγι πληρώνοντας τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα των «δράκων».

Η εντός έδρας ισοπαλία με την Ρίο Άβε αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Xουλέν Λοπετέγι στον πάγκο της Πόρτο. Η ομάδα του Οπόρτο αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ισπανό τεχνικό βλέποντας ότι η ομάδα πάει να χάσει το πρωτάθλημα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Λοπετέγι βρισκόταν σε δεινή θέση με την Πόρτο να έχει αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και στο πρωτάθλημα μέσα σε δύο αγωνιστικές είδε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας όχι μόνο να την φτάνει, αλλά και να ξεφεύγει τέσσερις βαθμούς.

Έτσι, ο Πίντο Ντα Κόστα σε μια προσπάθεια να ξυπνήσει την ομάδα αποφάσισε να απολύσει τον Ισπανό τεχνικό. Ο 49χρονος τεχνικός είχε αναλάβει την Πόρτο το καλοκαίρι του 2014 και την περασμένη σεζόν υπό τις οδηγίες του η ομάδα τερμάτισε δεύτερη ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ήδη ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως πιθανοί διάδοχοι (για το καλοκαίρι) είναι και αυτό του Μάρκο Σίλβα του Ολυμπιακού.

 

Τελευταία Νέα