Λυρώνης: «Δύσκολο να ακολουθήσεις τον ρυθμό του Ολυμπιακού» (vid)

Λυρώνης: «Δύσκολο να ακολουθήσεις τον ρυθμό του Ολυμπιακού» (vid)

Λυρώνης: «Δύσκολο να ακολουθήσεις τον ρυθμό του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Γιώργος Λυρώνης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του ΑΟ Χανίων ενώ μίλησε για τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ τόνισε στην κάμερα του OTE TV για:
 
Τον αγώνα: Νομίζω όταν έχεις αντίπαλο μία τόσο μεγάλη ομάδα είναι πολύ δύσκολο. Οι πιθανότητες είναι μικρές. Καταφέραμε να προηγηθούμε και είχαμε καλή παρουσία στο α'. Όταν έχεις αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να ακολουθήσεις τον ρυθμό. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια.
 
Στην συνέντευξη Τύπου είπε για:
 
Τις δυσκολίες του αγώνα: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ μεγάλη ομάδα η οποία τα τελευταία 15 χρόνια είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. Ξέραμε εξ αρχής ότι το παιχνίδι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αυτό που είχαμε εμείς να κερδίσουμε, ήταν να κάνουμε μια καλή προσπάθεια, όπως κι έγινε. Εμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια και αυτό που δώσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με ευχαρίστησε πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις ν’ αντιμετωπίσεις τέτοιες ομάδες, για ομάδες Σούπερ Λιγκ και πόσο μάλλον για εμάς. Νομίζω δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια γιατί οι διαφορές είναι πάρα πολύ μεγάλες».
 
Το γεγονός ότι με τον ίδιο στον πάγκο, ο ΑΟΧ παρότι έχει προηγηθεί σε όλα τα παιχνίδια, δεν έχει κερδίσει κανένα από αυτά: «Είμαι στην ομάδα έξι παιχνίδια. Οντως γι’ αυτό που λέτε, έχετε δίκιο. Και στα έξι παιχνίδια καταφέραμε να προηγηθούμε, δυστυχώς όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια και καλό τέλος. Όμως με τη δουλειά νομίζω ότι μπορούμε να το διορθώσουμε κι αυτό και από το παιχνίδι της Κυριακής δεν θα ξαναγίνει αυτό. Εννοώ ότι θα καταφέρουμε να προηγηθούμε και να κρατήσουμε και το σκορ».
 
Το πού βρίσκεται σε όλα τα επίπεδα αυτή την περίοδο η ομάδα: «Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει όπως και πριν, όσο καιρό τουλάχιστον είμαι εγώ εδώ. Δουλεύει πάρα πολύ καλά, θα κάνουμε κάποιες μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ήδη έχουν έρθει δύο παιδιά και νομίζω ότι θα έρθουν κι άλλοι».

Δηλώσεις Λυρώνη, Πρίφτη (ΑΟΧ - Ολυμπιακός 1 - 4 Κύπελλο)

Best of internet